«DZIDZIO Контрабас» показує рекордні результати у вітчизняному  прокаті

«DZIDZIO Контрабас» показує рекордні результати у вітчизняному прокаті

12 Вересня 2017
10198
12 Вересня 2017
18:30

«DZIDZIO Контрабас» показує рекордні результати у вітчизняному прокаті

10198
Український фільм «DZIDZIO Контрабас», який вийшов у широкий вітчизняний прокат 31 серпня, за два перші вікенди показу зібрав понад 15 млн.гривень.
«DZIDZIO Контрабас» показує рекордні результати у вітчизняному  прокаті
«DZIDZIO Контрабас» показує рекордні результати у вітчизняному  прокаті

Про це написав у своєму Facebook генеральний продюсер стрічки Сергій Лавренюк.

За його даними стрічку «DZIDZIO Контрабас» вже переглянули 205 тисяч глядачів в Україні. Box office за результатами двох вікендів склав 15 025 000 грн.

«Ми впевнено розпочали і так само впевнено закрили другий вікенд. Цікавість до фільму в українського глядача залишилася на стабільно високому рівні», - повідомив Сергій Лавренюк.

Раніше він повідомляв, що за перші суботу і неділю вересня стрічку про горе-контрабандистів із Михайлом Хомою (DZIDZIO) у головній ролі переглянуло 102000 глядачів на 220 екранах країни.

«Наша команда активно працює і після старту прокату. За останній тиждень ми зустрілися з нашими глядачами у Запоріжжі, Одесі, Чернівцях і Тернополі. Відгуки після перегляду фантастичні, тому немає жодних сумнівів, що фільм полонив серця українського гдядача»,сказав Павло Сушко, продюсер фільму.

Як повідомляв Детектор Медіа, «DZIDZIO Контрабас» вироблений Solar Media Entertainment, телеканалом «Сонце» і DZIDZIO Film та має двох генеральних продюсерів – Сергія Лавренюка і Михайла Хому, відомого як DZIDZIO. Для Сергія Лавренюка це вже третя повнометражна картина за півтора роки, дві попередні – #SelfieParty режисера  Любомира Левицького та «Лагідна» Сергія Лозниці.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10198
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду