detector.media
12.09.2017 18:30
«DZIDZIO Контрабас» показує рекордні результати у вітчизняному прокаті
«DZIDZIO Контрабас» показує рекордні результати у вітчизняному  прокаті
Український фільм «DZIDZIO Контрабас», який вийшов у широкий вітчизняний прокат 31 серпня, за два перші вікенди показу зібрав понад 15 млн.гривень.

Про це написав у своєму Facebook генеральний продюсер стрічки Сергій Лавренюк.

За його даними стрічку «DZIDZIO Контрабас» вже переглянули 205 тисяч глядачів в Україні. Box office за результатами двох вікендів склав 15 025 000 грн.

«Ми впевнено розпочали і так само впевнено закрили другий вікенд. Цікавість до фільму в українського глядача залишилася на стабільно високому рівні», - повідомив Сергій Лавренюк.

Раніше він повідомляв, що за перші суботу і неділю вересня стрічку про горе-контрабандистів із Михайлом Хомою (DZIDZIO) у головній ролі переглянуло 102000 глядачів на 220 екранах країни.

«Наша команда активно працює і після старту прокату. За останній тиждень ми зустрілися з нашими глядачами у Запоріжжі, Одесі, Чернівцях і Тернополі. Відгуки після перегляду фантастичні, тому немає жодних сумнівів, що фільм полонив серця українського гдядача»,сказав Павло Сушко, продюсер фільму.

Як повідомляв Детектор Медіа, «DZIDZIO Контрабас» вироблений Solar Media Entertainment, телеканалом «Сонце» і DZIDZIO Film та має двох генеральних продюсерів – Сергія Лавренюка і Михайла Хому, відомого як DZIDZIO. Для Сергія Лавренюка це вже третя повнометражна картина за півтора роки, дві попередні – #SelfieParty режисера  Любомира Левицького та «Лагідна» Сергія Лозниці.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY