detector.media
01.08.2017 02:40
У Digital Screens зміниться директор (ОНОВЛЕНО)
У Digital Screens зміниться директор (ОНОВЛЕНО)
Георгій Барзашвілі залишив посаду директора компанії Digital Screens, яка входить до складу «Медіа Групи Україна» та, серед іншого, розвиває ОТТ-платформу Oll.tv.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

У «Медіа Групі Україна» «Детектору медіа» підтвердили, що Георгій Барзашвілі йде з посади директора ТОВ «Діджитал Скрінз» з 1 серпня, але продовжить співпрацювати з «Медіа Групою Україна» з низки стратегічних комерційних питань.

Пан Барзашвілі пропрацював в групі майже 10 років, з них чотири роки – в компанії Digital Screens. Група вже визначилася з кандидатом на позицію СЕО Digital Screens і веде переговори про його приєднання до команди керівників групи.

«Нам важливо обрати сильну людину на роль лідера ТОВ “Діджитал Скрінз”, щоб компанія продовжила ті зростання й розвиток, які є головними орієнтирами для бізнесу в останні роки. ТОВ “Діджитал Скрінз” виросло у великій операційний бізнес, і ми беремо курс на структурування стратегічних і операційних проектів. Зараз ми хочемо запросити сильного операційного менеджера. Георгій продовжить працювати з “Медіа Групою Україна” саме в напрямку стратегічних проектів, тематичної експертизи, міжнародної діяльності», - прокоментував директор з розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна» Олексій Куракін.

Нагадаємо, нещодавно Digital Screens запустила лінійку цифрових вимірювальних та аналітичних продуктів для ринку телебачення та реклами під назвою Deepmetrics. Deepmetrics вимірює перегляд в IPTV та ОТТ, джерела даних – інтерактивне телебачення «Укртелекому», дані Oll.tv та партнерської мережі Oll.tv.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY