«Тріолан» відновив трансляцію «Інтера» до 1 липня

«Тріолан» відновив трансляцію «Інтера» до 1 липня

29 Червня 2017
1530
29 Червня 2017
13:56

«Тріолан» відновив трансляцію «Інтера» до 1 липня

1530
Повайдер «Тріонал» повідомив, що досяг компромісу з Inter Media Group та тимчасово відновив трансляцію телеканалу «Інтер» у своїй кабельній мережі
«Тріолан» відновив трансляцію «Інтера» до 1 липня
«Тріолан» відновив трансляцію «Інтера» до 1 липня

Про це йдеться у повідомленні «Тріолана» на сторінці у Facebook.

«В рамках переговорів з Інтер Медіа Групою, серед іншого, ми досягли компромісу, що абоненти не повинні страждати. Мовлення відновлено до завершення переговорного процесу, до 1.07.2017. Чи буде Інтер транслюватися в кабельних мережах Тріолан з 1.07.2017, залежить від наших остаточних домовленостей», – повідомляє провайдер.

Як писав «Детектор медіа», провайдер «Тріолан» тимчасово припинив показувати в своїй мережі телеканал «Інтер». Він пояснює це тим, що договір між ним і «Інтером» втратив силу. 

Незабаром «Інтер» повідомив, що провайдер «Тріолан» відключив телеканал від своєї кабельної мережі всупереч чинному договору та звертається до суду з позовною заявою про стягнення з провайдера заборгованості за кілька місяців ретрансляції каналів Inter Media Group.

Нагадаємо, 1 січня 2017 року набув чинності закон про зміну складу універсальної програмної послуги (УПП). Згідно з ним, до складу УПП увійшли телерадіопрограми ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» (нині в процесі створення), парламентського телеканалу «Рада», а також місцеві та регіональні ефірні аналогові й цифрові телеканали, що мовлять у межах не більш як однієї області та не здійснюють ретрансляції програм інших мовників і не володіють іншими ліцензіями на ефірне мовлення в інших областях. Натомість загальнонаціональні комерційні телеканали вилучені зі складу УПП та перейшли до договірних відносин з провайдерами.

У грудні 2016 року медіагрупи називали таку вартість свого контенту для мереж платного ТБ на 2017 рік: «1+1 медіа» і StarLightMedia – по 75 коп. з абонента за пакет усіх каналів групи (по 6 каналів у кожної); «Медіа Група Україна» – 45 коп. з абонента за пакет усіх каналів групи (3 канали); Inter Media Group – 3 грн з абонента за пакет усіх каналів групи (9 каналів), 5 канал – 0,1 грн. з абонента. Також у медіагруп були певні умови щодо ретрансляції їхніх каналів: продаж усіх каналів одним пакетом, а не поштучно, обов’язкове потрапляння в соціальний пакет тощо.

Фото: «Тріолан»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1530
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Шо?
2482 дн. тому
Накуя транслювати це кацапське лайно?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду