Програмним директором СТБ стала Катерина Шевелюк

Програмним директором СТБ стала Катерина Шевелюк

31 Травня 2017
3568
31 Травня 2017
14:40

Програмним директором СТБ стала Катерина Шевелюк

3568
Новим програмним директором телеканалу СТБ замість Сергія Назарова стала Катерина Шевелюк. Про це стало відомо сьогодні, 31 травня, під час прес-сніданку, організованого компанією MRM.
Програмним директором СТБ стала Катерина Шевелюк
Програмним директором СТБ стала Катерина Шевелюк

На СТБ Катерина працювала більше десяти років. Останнім часом керувала відділами закупок та продажу форматів.

«Я прийшла в медіагрупу в 2005 році на посаду виконуючого обов’язки керівника відділу закупок, через півроку стала керівником. Починаючи з 2008 року підключилася до продажу нашого продукту за межі України. Тобто донедавна очолювали ці два відділи – закупок і продажу програмного продукту та форматів. Тепер я стала програмним директором каналу СТБ.

Займаюсь формуванням програмної концепції, стратегічним плануванням і тим, що стосується креативу власного виробництва. СТБ завжди задавав тренди, я хочу продовжувати це робити, аби ми були цікаві своєму глядачеві та приносили йому широкий спектр емоцій», – розповіла Катерина Шевелюк.

Нагадаємо, 19 квітня внаслідок інсульту на 42-му році життя раптово помер багаторічний програмний директор і заступник голови правління телеканалу СТБ Сергій Назаров.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3568
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду