СТБ шукає PR-менеджера та головного редактора сайту

СТБ шукає PR-менеджера та головного редактора сайту

10 Червня 2017
1941
10 Червня 2017
10:04

СТБ шукає PR-менеджера та головного редактора сайту

1941
Телеканал СТБ медіа холдингу StarLightMedia запрошує взяти участь в конкурсі на вакансію PR-менеджера та запрошує до своєї команди головного редактора сайту СТБ.
СТБ шукає PR-менеджера та головного редактора сайту
СТБ шукає PR-менеджера та головного редактора сайту

Про це йдеться в двох оголошеннях на сайті work.ua.

Вимоги до кандидата на вакансію PR-менеджера: вища освіта (журналістика, PR, маркетинг, філологія); досвід роботи від 2-х років (ЗМІ або PR); знання пакету MS Office; уміння скласти PR-стратегію і вести PR-кампанію; навички медіа планування;  бажання писати, вміння робити це грамотно та цікаво; досконале знання української, російської мов; знання ринку ЗМІ.

Особистісні якості: відповідальність, комунікабельність, стресостійкість; сміливість; вміння працювати в команді; готовність відповідати за результат, яким би він не був.

Основні обов’язки: PR-супровід ефірних і позаефірних проектів СТБ, облич каналу; розробка PR-плану по просуванню проектів; написання анонсів, прес-релізів, інформаційних повідомлень, інтерв'ю, статей; організація прес-конференцій, презентацій, прес-турів, виїзних зйомок; робота з пресою на прямих ефірах і зйомках телепроектів; моніторинг PR-активності телеканалу, ведення архіву публікацій; координація фотографів на зйомках і виїзних заходах; ведення бази даних ЗМІ, постійна підтримка контакту з ключовими для телеканалу ЗМІ; комунікація з проектами та іншими відділу телеканалу для збору необхідної інформації про проекти.

Вимоги до кандидата на вакансію головного редактора сайту СТБ: профільна вища освіта; досвід роботи з інтернет виданнями; досвід керівної діяльності; філологічний рівень української та російської мови; високий рівень грамотності; знання та вміння формувати і відбудовувати редакційну політику; базові знання у сфері інтернет-маркетингу, розуміння термінології; досвід роботи з високонавантаженим інтернет проектом.

Основні обов’язки: розвиток існуючих і генерація нових актуальних тем ресурсу; визначення редакційної політики та запобігання проявам проектів на сайті; складання медіаплану сайту на день, тиждень, місяць, сезон; керівництво редакцією сайту; складання медіаплану сайту на день, тиждень, місяць, сезон; визначення редакційної політики та запобігання проявам проектів на сайті; формування структури, спрямованості і ідеї сайту; розвиток існуючих і генерація нових актуальних тем ресурсу; робота з новинами компанії та партнерів: відстеження термінів, редагування і підготовка до публікації (B2B); розробка і супровід спеціальних і спільних з партнерами проектів; постановка завдань журналістам і фотографам, контроль дедлайнів і результатів; формування сильної команди редакції ; розвиток і навчання співробітників.

Медіа холдингу StarLightMedia пропонує за обома позиціями: стабільну роботу у телевізійному холдингу України, що динамічно розвивається; офіційне працевлаштування; конкурентну заробітну плату; соціальні гарантії згідно КЗпП України; роботу в команді професіоналів; перспективу професійного та кар'єрного росту.

Резюме можна подати на сайті.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1941
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду