«Медіа Група Україна» презентувала чотири міжнародні канали

«Медіа Група Україна» презентувала чотири міжнародні канали

26 Квітня 2017
6183
26 Квітня 2017
13:50

«Медіа Група Україна» презентувала чотири міжнародні канали

6183
Медіахолдинг МГУ планує запустити чотири цілодобові канали для українців за кордоном: Ukraine 1, Ukraine 2, NLO TV 1 і NLO 2. Дата запуску наразі невідома.
«Медіа Група Україна» презентувала чотири міжнародні канали
«Медіа Група Україна» презентувала чотири міжнародні канали

Про це сьогодні, 26 квітня, на прес-конференції повідомив директор з розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна» Олексій Куракін.

Він розповів, що наразі тривають попередні перемовини з іноземними провайдерами щодо продажу пакету з чотирьох нових каналів: «Ми давно продаємо свій контент за межі України – і окремі формати, і готову продукцію. Але цей контент ніколи не збирався разом в єдиному продукті. Тому ми вирішили створити пакет міжнародних українських каналів і впевнені, що це продукт достойного рівня».

Канали будуть транслюватися виключно поза межами України. До сітки мовлення ввійдуть як нові проекти, створені медіахолдингом за останні роки, так і архівний контент.

Канали транслюватимуть контент двома мовами – російською та українською.

«Ми орієнтуємося на українського глядача, тому ці дві мови є основними. Можливо, ми станемо перекладати контент іншою мовою (і це необов’язково англійська), якщо ми зрозуміємо, що канали користуватимуться попитом у місцевого населення», – зазначив Олексій Куркін.

Ukraine 1 транслюватиме серіали, художні фільми, документальні, соціальні та інформаційні програми, а Ukraine 2 – розважальні проекти. Цільова адуторія обох каналів: жінки та чоловіки 18-54 років.

NLO TV 1 показуватиме гумористичні серіали та розважальні програми, скетч коми, ситкоми, анімацію та шоу. NLO TV 2 транслюватиме розважально-пізнавальні програми: експерименти, подорожі, краш-тести, тревел-шоу тощо. Цільова аудиторія: чоловіки та жінки 14-35 років.

Канали будуть пропонуватися іноземним провайдерам у єдиному пакеті. Вони будуть доступні для провайдерів будь-яких технологій: аналоговий кабель, цифровий кабель, супутник, IP, OTT. Дата запуску та вартість такого пакету наразі не називаються.

За словами директора з розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна», нові канали Ukraine 1, Ukraine 2, NLO TV 1 і NLO 2 розраховані на країни Північної Європи. Наразі тривають попередні перемовини з провайдерами щодо продажу. 

Крім того, Олексій Куракін розповів про наміри розширяти ОТТ-платформу Ukraine.tv і зробити її доступною за межами Європи: у країнах Північної та Південної Америки, в Австралії - там, де є великі українські діаспори.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6183
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду