detector.media
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
26.04.2017 13:50
«Медіа Група Україна» презентувала чотири міжнародні канали
«Медіа Група Україна» презентувала чотири міжнародні канали
Медіахолдинг МГУ планує запустити чотири цілодобові канали для українців за кордоном: Ukraine 1, Ukraine 2, NLO TV 1 і NLO 2. Дата запуску наразі невідома.

Про це сьогодні, 26 квітня, на прес-конференції повідомив директор з розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна» Олексій Куракін.

Він розповів, що наразі тривають попередні перемовини з іноземними провайдерами щодо продажу пакету з чотирьох нових каналів: «Ми давно продаємо свій контент за межі України – і окремі формати, і готову продукцію. Але цей контент ніколи не збирався разом в єдиному продукті. Тому ми вирішили створити пакет міжнародних українських каналів і впевнені, що це продукт достойного рівня».

Канали будуть транслюватися виключно поза межами України. До сітки мовлення ввійдуть як нові проекти, створені медіахолдингом за останні роки, так і архівний контент.

Канали транслюватимуть контент двома мовами – російською та українською.

«Ми орієнтуємося на українського глядача, тому ці дві мови є основними. Можливо, ми станемо перекладати контент іншою мовою (і це необов’язково англійська), якщо ми зрозуміємо, що канали користуватимуться попитом у місцевого населення», – зазначив Олексій Куркін.

Ukraine 1 транслюватиме серіали, художні фільми, документальні, соціальні та інформаційні програми, а Ukraine 2 – розважальні проекти. Цільова адуторія обох каналів: жінки та чоловіки 18-54 років.

NLO TV 1 показуватиме гумористичні серіали та розважальні програми, скетч коми, ситкоми, анімацію та шоу. NLO TV 2 транслюватиме розважально-пізнавальні програми: експерименти, подорожі, краш-тести, тревел-шоу тощо. Цільова аудиторія: чоловіки та жінки 14-35 років.

Канали будуть пропонуватися іноземним провайдерам у єдиному пакеті. Вони будуть доступні для провайдерів будь-яких технологій: аналоговий кабель, цифровий кабель, супутник, IP, OTT. Дата запуску та вартість такого пакету наразі не називаються.

За словами директора з розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна», нові канали Ukraine 1, Ukraine 2, NLO TV 1 і NLO 2 розраховані на країни Північної Європи. Наразі тривають попередні перемовини з провайдерами щодо продажу. 

Крім того, Олексій Куракін розповів про наміри розширяти ОТТ-платформу Ukraine.tv і зробити її доступною за межами Європи: у країнах Північної та Південної Америки, в Австралії - там, де є великі українські діаспори.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY