Андрій Баштовий очолив київську редакцію The Village

Андрій Баштовий очолив київську редакцію The Village

7 Лютого 2017
6231
7 Лютого 2017
14:30

Андрій Баштовий очолив київську редакцію The Village

6231
Журналіст Андрій Баштовий очолив The Village, яке знову почало свою роботу в Києві, але цього разу – за франшизою. Видання виходитиме українською мовою.
Андрій Баштовий очолив київську редакцію The Village
Андрій Баштовий очолив київську редакцію The Village

Цю інформацію Андрій Баштовий підтвердив «Детектору медіа».

«Працюватиму головним редактором. Буду займатись плануванням, формуванням команди, роботою з текстами. Мета – зробити медіа», - розказав журналіст.

За його словами, нова команда видання, яка ще остаточно не сформована, до роботи приступила на початку лютого. 

The Village - російський інтернет-ресурс медіахолдингу Look At Media, який пише матеріали на міську тематику про Москву, Санкт-Петербург і Київ. До 2013 року існувало окреме київське представництво The Village.

У коментарі виданню AIN CEO медіахолдингу Look At Media Олексій Амєтов зазначив, що нині мова йде не про київське представництво російського видання, а про франшизу, права на яку придбало рекламне агентство «Апрель-медиа» - партнер холдингу. Холдинг Look At Media буде отримувати відсоток від обороту франшизи. Київський The Village публікуватиме матеріали українською мовою.

«Формати і теми будуть відповідати глобальному підходу The Village: цікаві історії про місто і городян, новини та актуальні події. Монетизація буде змішаною – класична медійна реклама, спецпроекти і нативна реклама. У структурі доходів буде паритет цих джерел», - розповів пан Амєтов.

AIN нагадує, що київський The Village закрили у вересні 2013 року. Тоді проект очолював Євген Сафонов, який у 2014 році став головним редаткором інтернет-журналу про фотоіндустрію Bird In Flight.

Нагадаємо, Андрій Баштовий дотепер працював керівником цифрової платформи «Громадського телебачення».

На фото - Олексій Амєтов, Марк Лівін, Андрій Баштовий і Микола Балабан

Фото: AIN

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6231
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду