detector.media
07.02.2017 14:30
Андрій Баштовий очолив київську редакцію The Village
Андрій Баштовий очолив київську редакцію The Village
Журналіст Андрій Баштовий очолив The Village, яке знову почало свою роботу в Києві, але цього разу – за франшизою. Видання виходитиме українською мовою.

Цю інформацію Андрій Баштовий підтвердив «Детектору медіа».

«Працюватиму головним редактором. Буду займатись плануванням, формуванням команди, роботою з текстами. Мета – зробити медіа», - розказав журналіст.

За його словами, нова команда видання, яка ще остаточно не сформована, до роботи приступила на початку лютого. 

The Village - російський інтернет-ресурс медіахолдингу Look At Media, який пише матеріали на міську тематику про Москву, Санкт-Петербург і Київ. До 2013 року існувало окреме київське представництво The Village.

У коментарі виданню AIN CEO медіахолдингу Look At Media Олексій Амєтов зазначив, що нині мова йде не про київське представництво російського видання, а про франшизу, права на яку придбало рекламне агентство «Апрель-медиа» - партнер холдингу. Холдинг Look At Media буде отримувати відсоток від обороту франшизи. Київський The Village публікуватиме матеріали українською мовою.

«Формати і теми будуть відповідати глобальному підходу The Village: цікаві історії про місто і городян, новини та актуальні події. Монетизація буде змішаною – класична медійна реклама, спецпроекти і нативна реклама. У структурі доходів буде паритет цих джерел», - розповів пан Амєтов.

AIN нагадує, що київський The Village закрили у вересні 2013 року. Тоді проект очолював Євген Сафонов, який у 2014 році став головним редаткором інтернет-журналу про фотоіндустрію Bird In Flight.

Нагадаємо, Андрій Баштовий дотепер працював керівником цифрової платформи «Громадського телебачення».

На фото - Олексій Амєтов, Марк Лівін, Андрій Баштовий і Микола Балабан

Фото: AIN

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY