«Воля» повідомляє про підвищення цін на свої послуги

«Воля» повідомляє про підвищення цін на свої послуги

12 Січня 2017
3054
12 Січня 2017
13:17

«Воля» повідомляє про підвищення цін на свої послуги

3054
З 1 лютого компанія-оператор послуг «Воля» підвищує вартість на частини пакетів ТБ, Інтернет, ТБ+Інтернет та додаткових пакетів ─ «Спорт» і «Футбол HD» в середньому до 6%.
«Воля» повідомляє про підвищення цін на свої послуги
«Воля» повідомляє про підвищення цін на свої послуги

Про це йдеться на сайті компанії.

Таке рішення «Воля» пояснює підвищенням тарифів в Україні на тепло та електроенергію, девальвацію гривні та інфляцію.

«На жаль, зважаючи на  економічні складові, ми змушені з 1 лютого 2017 року підвищити розмір абонентної плати за телекомунікаційні послуги  в середньому до 6%. Підвищення торкнеться частини пакетів ТБ, Інтернет, ТБ+Інтернет та додаткових пакетів ─ «Спорт» і «Футбол HD». Ознайомитися  детально зі  змінами можна  у розділі «Прейскуранти» на сайті volia.com* та у спільноті «Воля Клуб». Ці зміни допоможуть нам упродовж  року поліпшувати наші продукти», – йдеться у повідомленні компанії.

Нагадаємо, 30 грудня стало відомо, що компанія-оператор послуг «Воля» досягла домовленості з усіма медіагрупами України. Це пов'язано з тим, що з 1 січня 2017 року склад універсальної програмної послуги (УПП) скорочено і загальнонаціональні комерційні канали телеканалів мусять перейти до договірних відносин з провайдерами.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3054
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду