detector.media
05.09.2016 12:40
Маша Цуканова пішла з посади редакторки українського Vogue
Маша Цуканова пішла з посади редакторки українського Vogue
Ольга Сушко призначена головною редакторкою українського видання Vogue. Вона очолить редакцію журналу, сайт і буде відповідати за всі канали комунікації бренду в Україні.

Про це повідомляє «Медіа Група Україна».

Медіагрупа також повідомляє про звільнення колишньої редактор журналу Маші Цуканової, яка очолювала редакцію видання від моменту його старту в 2012 році.

«Ми вдячні Маші Цукановій за її досягнення, талант і за ті роки, які вона присвятила становленню бренду Vogue в Україні. Під її керівництвом журнал заслужив любов читачів, став лідером у сегменті люкс як в тиражах, так і в рекламних зборах. Крім того, український Vogue був визнаний і на світовому рівні, став авторитетним виданням на міжнародному ринку - новаторським, таким, що має свій особливий стиль. Через сторінки Vogue українська команда продемонструвала світу майстерність і талант наших дизайнерів, фотографів, моделей, творчої еліти. Нам є чим пишатися, і багато в чому це заслуга Маші Цуканової. Ми бажаємо їй успіхів на новому етапі її кар'єри», - заявив директор медіахолдингу «Медіа Група Україна» Євген Лященко.

Водночас Маша Цуканова не повідомляє, у який саме проект переходить з українського видання Vogue.

«Це були дуже цікаві чотири роки. Я довела, в першу чергу собі, що неможливе можливо. Я і наша команда зробили журнал такої якості, якої до нас в Україні просто не існувало. З самого початку і до цього дня ми не запозичали жодної обкладинки - все зняли самі (і взагалі на 90% український Vogue складався з власного контенту), ми зняли найзнаменитіших моделей світу, працювали з фотографами першого ешелону, ми ввели журналістику від першої особи і досліджували найскладніші теми, яких до нас український глянець побоювався. Сподіваюся, що в своїх майбутніх проектах я зможу утримати ту високу планку, яку взяла тут, в Vogue UA», - сказала  Маша Цуканова.

Ольга Сушко

Карина Добротворська, президент і редакційний директор з нових ринків і розвитку брендів Condé Nast International, який є власником франшизи журналу, заявила, що компанія пишається українським Vogue.

«У журналу є свій неповторний стиль: миттєво впізнавані обкладинки, експериментальні зйомки, інтерес до радикальних художніх експериментів, глибокае увага до текстів та деталей. З журналом готові співпрацювати кращі фотографи, стилісти і моделі світу. Маша Цуканова багато зробила для створення високої репутації журналу, дуже сподіваюся, що ми продовжимо з нею співпрацювати як з блискучим автором. Завдання, яке поставлено перед новим головним редактором Ольгою Сушко на нинішньому витку, - зробити Vogue лідером в онлайн-просторі. Ми впевнені, що Ольга з цим завданням відмінно впорається», - заявила вона.

Нагадаємо, українська версія глянцевого журналу Vogue «Vogue в Украине» почала випускатися холдингом «Медіа Група Україна» («МГУ») за ліцензійною угодою з Condé Nast International у жовтні 2015 року.  Раніше видавцем цього глянцю в Україні був UMH Group («Український медіа холдинг»). В UMH журнал видавався під назвою «Vogue Украина» з 2012 року.

Варто зазначити, що «Vogue в Украине» буде не першим активом «МГУ» у секторі друкованих ЗМІ. До складу холдингу входить видавничий дім «Сьогодні мультимедіа», який видає газету «Сегодня».

На фото угорі - Маша Цуканова

Фото: facenews.ua

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY