Журнал «МайбутнЄ» розповсюджує бот

Журнал «МайбутнЄ» розповсюджує бот

26 Липня 2016
3530
26 Липня 2016
18:55

Журнал «МайбутнЄ» розповсюджує бот

3530
Свіжий номер українського журналу про страхування «МайбутнЄ», присвячений новим технологіям на фінансовому ринку, в Facebook розповсюджує пінгвін-бот
Журнал «МайбутнЄ» розповсюджує бот
Журнал «МайбутнЄ» розповсюджує бот

«Я сама є людиною, яка захоплена всім інноваційним. Враховуючи те, що пишу про фінанси вже 15 років поспіль і вісім років видаю журнал "МайбутнЄ" для ринку фінансових сервісів, вважала за потрібне заглибитись у вивчення технологій майбутнього для фінансового сектору. Мова про майбутнє фінтеху та іншуртеху. Отже, тепер ви можете про все це прочитати в онлайн-виданні. А засіб розповсюдження ми також обрали інноваційний – через бота пінгвіна Епіка у Facebook, якого розробники СК "ТАС" навчили команді “Хочу журнал “МайбутнЄ””», – розповідає Катерина Щеглова, СЕО Future Communications Lab та головний редактор «МайбутнЄ».

«Боти мають великий потенціал, і їхні можливості обмежені виключно вашою фантазією. Наш перший бот вже вміє рахувати страхові суми і розповсюджувати журнал “МайбутнЄ”», – коментує розробку керівник проекту TAS Financial Adviser Денис Глазков.

Поспілкуватися з ботом можна за цим посиланням.

Нагадаємо, нещодавно компанія Facebook розробила штучний інтелект Deep Text, який розпізнаватиме, про що пишуть користувачі соцмережі з «майже людською точністю». Ціль Deep Text - аналізувати текстові повідомлення людей в соцмережі та рекомендувати їм відповідні пости та сервіси. Також інструмент допомагатиме у відсіюванні спаму та небажаних повідомлень. Наразі Deep Text випробовується в Facebook Messenger і генерує відповіді на певні пошукові запити. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3530
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду