УНІАН оновив сайт агентства і запустив погодний сервіс

УНІАН оновив сайт агентства і запустив погодний сервіс

23 Травня 2016
3749
23 Травня 2016
12:46

УНІАН оновив сайт агентства і запустив погодний сервіс

3749
Інформаційне агентство УНІАН здійснило редизайн свого сайту. Над перезапуском команда працювала майже рік.
УНІАН оновив сайт агентства і запустив погодний сервіс
УНІАН оновив сайт агентства і запустив погодний сервіс

Про це повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа», до якої входить УНІАН.

«Новий УНІАН.ua настільки відрізняється від старого, що нам довелося навіть частково поміняти команду, що працює над нашими інтернет-проектами. У нас фізично стало більше новин - тому що ми, зберігши все те, заради чого читають УНІАН - ексклюзивні і найбільш оперативні політичні та економічні новини, аналітику, найяскравіші новинні фото та інтерв'ю з топовими спікерами, ми також істотно розширили асортимент того, що можна почитати з інших сфер життя. Вболівальників, думаю, особливо порадує новий "УНІАН Спорт"», - сказав шеф-редактор агентства Михайло Ганницький.

«Дизайн оновленого сайту адаптований, його зручно буде читати на будь-яких пристроях з екранами будь-яких розмірів, на його сторінках є безліч інтерактивних елементів, що дозволяють читачеві, наприклад, поставити яке-небудь питання, що зацікавить його за допомогою УНІАН і отримати на нього відповідь, згадати найважливіші події минулого тижня, або, переглядаючи сайт вранці, перед виїздом на роботу, відібрати статті та новини, які він хотів би прочитати, зберегти їх в один клік в своєму особистому кабінеті на УНІАН. ua, і прочитати потім після приїзду на роботу», - розповів генеральний директор УНІАН Артем Ковальов.

Одночасно з перезапуском свого флагманського інформаційного продукту, УНІАН презентує і новий для себе проект - погодний сервіс. В агентстві обіцяють високу точність і достовірність прогнозів, одержуваних за допомогою міжнародних партнерів, а однією з ключових особливостей проекту «УНІАН Погода» є деталізація прогнозів.

«Ми надамо нашим читачам максимально точний прогноз погоди для більш, ніж 30000 локацій в Україні та 113 000 населених пунктів у всьому світі, - сказав Артем Ковальов. - Що більше, ніж у будь-яких нині працюючих україно- і російськомовних сервісів. Крім цього, наш погодний сайт в зручній формі надасть користувачам інформацію про погоду протягох всіх популярних автомобільних трас і на всіх українських і найбільш популярних в українців світових курортах. По суті, "УНІАН Погода" - це окреме ЗМІ, про погоду і природу, стихії, а не просто набір прогнозів».

Керівники агентства стверджують, що, розробляючи погодний сервіс, змогли зробити його несхожим на всі інші погодні сайти, доступні російською та українською мовами.

«УНІАН.Погода - це наш новий продукт, новий проект, який робить креативна команда УНІАН. Він абсолютно не схожий на те, чим раніше займалися наші редактори і журналісти, і буде цікавий для тих, кого не хвилює, наприклад, політика», - зазначив Михайло Ганницький.

Нагадаємо, «Детектор медіа» опублікував інтерв’ю з власкором інформаційного агентства УНІАН у Росії Романом Цимбалюком. Відомим не тільки медійному колу він став у грудні 2014-го. Тоді Роман Цимбалюк спитав Володимира Путіна на підсумковій конференції: коли Росія припинить каральну операцію проти населення Донбасу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3749
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду