detector.media
23.05.2016 12:46
УНІАН оновив сайт агентства і запустив погодний сервіс
УНІАН оновив сайт агентства і запустив погодний сервіс
Інформаційне агентство УНІАН здійснило редизайн свого сайту. Над перезапуском команда працювала майже рік.

Про це повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа», до якої входить УНІАН.

«Новий УНІАН.ua настільки відрізняється від старого, що нам довелося навіть частково поміняти команду, що працює над нашими інтернет-проектами. У нас фізично стало більше новин - тому що ми, зберігши все те, заради чого читають УНІАН - ексклюзивні і найбільш оперативні політичні та економічні новини, аналітику, найяскравіші новинні фото та інтерв'ю з топовими спікерами, ми також істотно розширили асортимент того, що можна почитати з інших сфер життя. Вболівальників, думаю, особливо порадує новий "УНІАН Спорт"», - сказав шеф-редактор агентства Михайло Ганницький.

«Дизайн оновленого сайту адаптований, його зручно буде читати на будь-яких пристроях з екранами будь-яких розмірів, на його сторінках є безліч інтерактивних елементів, що дозволяють читачеві, наприклад, поставити яке-небудь питання, що зацікавить його за допомогою УНІАН і отримати на нього відповідь, згадати найважливіші події минулого тижня, або, переглядаючи сайт вранці, перед виїздом на роботу, відібрати статті та новини, які він хотів би прочитати, зберегти їх в один клік в своєму особистому кабінеті на УНІАН. ua, і прочитати потім після приїзду на роботу», - розповів генеральний директор УНІАН Артем Ковальов.

Одночасно з перезапуском свого флагманського інформаційного продукту, УНІАН презентує і новий для себе проект - погодний сервіс. В агентстві обіцяють високу точність і достовірність прогнозів, одержуваних за допомогою міжнародних партнерів, а однією з ключових особливостей проекту «УНІАН Погода» є деталізація прогнозів.

«Ми надамо нашим читачам максимально точний прогноз погоди для більш, ніж 30000 локацій в Україні та 113 000 населених пунктів у всьому світі, - сказав Артем Ковальов. - Що більше, ніж у будь-яких нині працюючих україно- і російськомовних сервісів. Крім цього, наш погодний сайт в зручній формі надасть користувачам інформацію про погоду протягох всіх популярних автомобільних трас і на всіх українських і найбільш популярних в українців світових курортах. По суті, "УНІАН Погода" - це окреме ЗМІ, про погоду і природу, стихії, а не просто набір прогнозів».

Керівники агентства стверджують, що, розробляючи погодний сервіс, змогли зробити його несхожим на всі інші погодні сайти, доступні російською та українською мовами.

«УНІАН.Погода - це наш новий продукт, новий проект, який робить креативна команда УНІАН. Він абсолютно не схожий на те, чим раніше займалися наші редактори і журналісти, і буде цікавий для тих, кого не хвилює, наприклад, політика», - зазначив Михайло Ганницький.

Нагадаємо, «Детектор медіа» опублікував інтерв’ю з власкором інформаційного агентства УНІАН у Росії Романом Цимбалюком. Відомим не тільки медійному колу він став у грудні 2014-го. Тоді Роман Цимбалюк спитав Володимира Путіна на підсумковій конференції: коли Росія припинить каральну операцію проти населення Донбасу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY