Журнал «Твой Малыш» запустив версію українською мовою

Журнал «Твой Малыш» запустив версію українською мовою

26 Квітня 2016
3136
26 Квітня 2016
14:34

Журнал «Твой Малыш» запустив версію українською мовою

3136
Видавнича компанія «Едіпресс Україна» запустила українську версію свого щомісячного журналу «Твой Малыш», яка матиме назву «Твій Малюк».
Журнал «Твой Малыш» запустив версію українською мовою
Журнал «Твой Малыш» запустив версію українською мовою

Про це повідомила прес-служба компанії.

Два варіанти журналу (травневий номер) 26 квітня вже з'явилися в продажу.

«Сучасне покоління використовує українську не тільки для навчання і роботи, але і в повсякденному житті. Що ж стосується дітей, то вони часто обирають її основною мовою спілкування. Разом з ними на українську переходять і батьки. Тепер діти вчать нас, а не ми їх! Це свідчить про те, що буквально через кілька років більшість буде говорити українською», - зазначає головний редактор журналу Наталія Ємеліна.

У прес-службі зазначили, що  травневого числа журнал «Твой Малыш» також збільшив свій тираж і цільову аудиторію, що створює додаткові можливості для рекламних партнерів.

Також команда «Едіпресс Україна» обіцяє найближчим часомом представити й оновлений сайт tvoymalysh.com.ua.

«Не секрет, що українську мову чутно сьогодні частіше і саме від молодого покоління. Все більше   молодих батьків розмовляють українською зі своїми дітьми. Тому ми вважаємо, що запуск української версії журналу - це дуже актуальний і своєчасний маркетинговий хід», - вважає генеральний директор «Едіпресc Україна» Інна Катющенко.

Промо ролик запуску української версії можна подивитися тут.

Нагадаємо, у березні видавнича компанія «Едіпрес Україна» провела редизайн журналу про фешн, б'юті і зірок «Viva! Україна».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3136
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Свєтік
2669 дн. тому
Я так зраділа, що виписала на цілий рік журнал українською. І тут розчарування, редакція передумала випускати рідною мовою.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду