В Україну прийшов міжнародний кабельний канал АМС – в пакетах «Волі»

В Україну прийшов міжнародний кабельний канал АМС – в пакетах «Волі»

5 Квітня 2016
4113
5 Квітня 2016
17:12

В Україну прийшов міжнародний кабельний канал АМС – в пакетах «Волі»

4113
Компанія «Воля» та міжнародна телекомпанія AMC Networks International-UK оголосили про партнерство і спільний запуск телеканалу АМС в Україні. Відомі оригінальні серіали АМС «Пуститися берега» (Breaking Bad), «Бійтеся ходячих мерців» (Fear the Walking Dead), «Зупинись і гори» (Halt and Catch Fire) будуть доступні глядачам українською мовою в пакетах кабельного оператора «Воля».
В Україну прийшов міжнародний кабельний канал АМС – в пакетах «Волі»
В Україну прийшов міжнародний кабельний канал АМС – в пакетах «Волі»

Про це повідомляє прес-служба компанії «Воля».

Новий канал АМС буде представлений в пакетах послуг кабельного оператора «Воля», починаючи зі «Стартового», у всіх містах присутності компанії.

Напередодні запуску пройшла презентація телеканалу АМС, де були присутні генеральний директор компанії «Воля» Джорж Жембері, виконавчий віце-президент із програмної та операційної діяльності глобального офісу AMC і Sundance Channel Гарольд Гроненталь, а також директор з маркетингу компанії «Воля» Вікторія Цомая.

«АМС започаткував нову історію на телебаченні завдяки своїм успішним серіалам. Ми раді бути партнером "Волі" і надавати відмінний вибір ексклюзивних серіалів та фільмів із найбільшої світової кінобібліотеки українською мовою», – зазначив Гарольд Гроненталь.

«Ми раді запропонувати нашим споживачам приголомшливі прем’єри ексклюзивних серіалів і популярних фільмів АМС. Як лідер цифрових розваг "Воля" надає абонентам можливість дивитися найбільш обговорювані телепередачі разом із глядачами усього світу», − сказала Вікторія Цомая.

Телеканал АМС, який входить до складу компанії АМС Networks International− UK, упродовж останніх десяти років створив кілька відомих серіалів, які започаткували нову історію на телебаченні. АМС широко представлений у Північній Америці і доступний глядачам понад 125 країн світу.

AMC Networks International-UK− лідер міжнародного телемовлення, який транслює 13 тематичних телевізійних каналів у Європі, Середньому Сході, Африці та Азії.  Портфоліо компанії включає телеканали  АМС, Sundance Channel, Eva, Extreme Sports, MGM та дитячий JimJam разом із партнерськими каналами Outdoor Channel & Polsat JimJam, CBS Drama, CBS Action, CBS Reality, CBS Europa та канал Horror з CBS Studios International.

Об' єднані канали та канали спільного виробництва мають аудиторію у понад 160 мільйонів домогосподарств у більш ніж 140 країнах і транслюються 26 мовами.

Нагадаємо, 1 лютого компанія «Воля» запустила власний дитячий телеканал у форматі HD «Воля Cine+ Kids». 

Фото: «Воля».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4113
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду