detector.media
05.04.2016 17:12
В Україну прийшов міжнародний кабельний канал АМС – в пакетах «Волі»
В Україну прийшов міжнародний кабельний канал АМС – в пакетах «Волі»
Компанія «Воля» та міжнародна телекомпанія AMC Networks International-UK оголосили про партнерство і спільний запуск телеканалу АМС в Україні. Відомі оригінальні серіали АМС «Пуститися берега» (Breaking Bad), «Бійтеся ходячих мерців» (Fear the Walking Dead), «Зупинись і гори» (Halt and Catch Fire) будуть доступні глядачам українською мовою в пакетах кабельного оператора «Воля».

Про це повідомляє прес-служба компанії «Воля».

Новий канал АМС буде представлений в пакетах послуг кабельного оператора «Воля», починаючи зі «Стартового», у всіх містах присутності компанії.

Напередодні запуску пройшла презентація телеканалу АМС, де були присутні генеральний директор компанії «Воля» Джорж Жембері, виконавчий віце-президент із програмної та операційної діяльності глобального офісу AMC і Sundance Channel Гарольд Гроненталь, а також директор з маркетингу компанії «Воля» Вікторія Цомая.

«АМС започаткував нову історію на телебаченні завдяки своїм успішним серіалам. Ми раді бути партнером "Волі" і надавати відмінний вибір ексклюзивних серіалів та фільмів із найбільшої світової кінобібліотеки українською мовою», – зазначив Гарольд Гроненталь.

«Ми раді запропонувати нашим споживачам приголомшливі прем’єри ексклюзивних серіалів і популярних фільмів АМС. Як лідер цифрових розваг "Воля" надає абонентам можливість дивитися найбільш обговорювані телепередачі разом із глядачами усього світу», − сказала Вікторія Цомая.

Телеканал АМС, який входить до складу компанії АМС Networks International− UK, упродовж останніх десяти років створив кілька відомих серіалів, які започаткували нову історію на телебаченні. АМС широко представлений у Північній Америці і доступний глядачам понад 125 країн світу.

AMC Networks International-UK− лідер міжнародного телемовлення, який транслює 13 тематичних телевізійних каналів у Європі, Середньому Сході, Африці та Азії.  Портфоліо компанії включає телеканали  АМС, Sundance Channel, Eva, Extreme Sports, MGM та дитячий JimJam разом із партнерськими каналами Outdoor Channel & Polsat JimJam, CBS Drama, CBS Action, CBS Reality, CBS Europa та канал Horror з CBS Studios International.

Об' єднані канали та канали спільного виробництва мають аудиторію у понад 160 мільйонів домогосподарств у більш ніж 140 країнах і транслюються 26 мовами.

Нагадаємо, 1 лютого компанія «Воля» запустила власний дитячий телеканал у форматі HD «Воля Cine+ Kids». 

Фото: «Воля».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY