«1+1» випускає у прокат фільм про кохання під час війни «Я з тобою»

«1+1» випускає у прокат фільм про кохання під час війни «Я з тобою»

30 Березня 2016
4741
30 Березня 2016
17:14

«1+1» випускає у прокат фільм про кохання під час війни «Я з тобою»

4741
21 квітня в кінотеатрах України відбудеться прем'єра фільму «Я з тобою», створеного продакшном Sister's production на замовлення телеканалу «1+1».
«1+1» випускає у прокат фільм про кохання під час війни «Я з тобою»
«1+1» випускає у прокат фільм про кохання під час війни «Я з тобою»

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Я з тобою» - сучасна історія кохання, написана слідами недавніх революційних подій в Україні і бойових дій на Донбасі. За сюжетом фільму двоє підлітків зі спортивного табору Роман (Олександр Попов) і Олексій (Дмитро Сова) закохані в одну дівчину Тетяну (Анна Топчій).

Життя розвело їх різнимі містами і країнами, але, коли з'ясовується, що кохана дівчина тяжко хвора, два вірних лицаря, незважаючи на давній конфлікт і почуття суперництва, об'єднуються для її порятунку.

«В умовах війни, коли змінюються життєві цінності, двоє молодих людей, не дивлячись на всі труднощі, проявляють свої кращі людські якості. Головне, що їх об'єднує - кохання до однієї людини і любов до батьківщини», - анонсує телеканал.

Автором ідеї фільму є Андрій Старовойт, відомий як засновник нового українського виду спорту фрі-файт.  Режисером картини виступив Олег Туранський, сценарій написав Віталій Лушер. Окрім молодих акторів у фільмі грають Ахтем Сейтаблаєв, Сергій Писаренко і Дмитро Лаленков, які виступили у несподіваних амплуа.

«Художньо осмислити події останніх двох років - завдання не з простих, і ми не намагалися дати історичну оцінку ситуації, ми просто спробували уявити, чи легко сьогодні бути молодим, відстоювати свої принципи, боротися за кохання. Кожне покоління робить це по-своєму, і молоді хлопці у виконанні Олександра Попова та Дмитра Сови - герої свого часу, суперечливі і неоднозначні, але по-своєму дуже сильні і внутрішньо вільні», - сказала Олена Васильєва, головний продюсер фільмів і серіалів каналу «1+1».

«У нашій історії відбувається дивне: два "кута" любовного трикутника - два головних героя - не тільки воюють за серце коханої, а й об'єднуються, щоб врятувати її і сказати їй: "Я з тобою". Тому що справжнє кохання змушує людей ставати краще, благородніше, зростати, робити вчинки, яких від них ніхто не очікував і, якщо потрібно, протистояти всьому світу», - сказали продюсери Sister's production Вікторія Забулонська і Марина Городецька.

Як зазначає прес-служба каналу, «Я з тобою» - перший з низки проектів «1+1», який вийде у широкий прокат.

Фото: «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4741
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду