detector.media
30.03.2016 17:14
«1+1» випускає у прокат фільм про кохання під час війни «Я з тобою»
«1+1» випускає у прокат фільм про кохання під час війни «Я з тобою»
21 квітня в кінотеатрах України відбудеться прем'єра фільму «Я з тобою», створеного продакшном Sister's production на замовлення телеканалу «1+1».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Я з тобою» - сучасна історія кохання, написана слідами недавніх революційних подій в Україні і бойових дій на Донбасі. За сюжетом фільму двоє підлітків зі спортивного табору Роман (Олександр Попов) і Олексій (Дмитро Сова) закохані в одну дівчину Тетяну (Анна Топчій).

Життя розвело їх різнимі містами і країнами, але, коли з'ясовується, що кохана дівчина тяжко хвора, два вірних лицаря, незважаючи на давній конфлікт і почуття суперництва, об'єднуються для її порятунку.

«В умовах війни, коли змінюються життєві цінності, двоє молодих людей, не дивлячись на всі труднощі, проявляють свої кращі людські якості. Головне, що їх об'єднує - кохання до однієї людини і любов до батьківщини», - анонсує телеканал.

Автором ідеї фільму є Андрій Старовойт, відомий як засновник нового українського виду спорту фрі-файт.  Режисером картини виступив Олег Туранський, сценарій написав Віталій Лушер. Окрім молодих акторів у фільмі грають Ахтем Сейтаблаєв, Сергій Писаренко і Дмитро Лаленков, які виступили у несподіваних амплуа.

«Художньо осмислити події останніх двох років - завдання не з простих, і ми не намагалися дати історичну оцінку ситуації, ми просто спробували уявити, чи легко сьогодні бути молодим, відстоювати свої принципи, боротися за кохання. Кожне покоління робить це по-своєму, і молоді хлопці у виконанні Олександра Попова та Дмитра Сови - герої свого часу, суперечливі і неоднозначні, але по-своєму дуже сильні і внутрішньо вільні», - сказала Олена Васильєва, головний продюсер фільмів і серіалів каналу «1+1».

«У нашій історії відбувається дивне: два "кута" любовного трикутника - два головних героя - не тільки воюють за серце коханої, а й об'єднуються, щоб врятувати її і сказати їй: "Я з тобою". Тому що справжнє кохання змушує людей ставати краще, благородніше, зростати, робити вчинки, яких від них ніхто не очікував і, якщо потрібно, протистояти всьому світу», - сказали продюсери Sister's production Вікторія Забулонська і Марина Городецька.

Як зазначає прес-служба каналу, «Я з тобою» - перший з низки проектів «1+1», який вийде у широкий прокат.

Фото: «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY