Український фільм-фентезі «Сторожова застава» вийде в прокат 22 грудня (ТІЗЕР)

Український фільм-фентезі «Сторожова застава» вийде в прокат 22 грудня (ТІЗЕР)

29 Березня 2016
7523
29 Березня 2016
14:30

Український фільм-фентезі «Сторожова застава» вийде в прокат 22 грудня (ТІЗЕР)

7523
22 грудня в широкий прокат в Україні вийде перший фільм-фентезі про українських супергероїв «Сторожова застава», знятий за мотивами однойменної книги Володимира Рутківського. Стрічку випускає в прокат компанія B&H Film Distribution.
Український фільм-фентезі «Сторожова застава» вийде в прокат 22 грудня (ТІЗЕР)
Український фільм-фентезі «Сторожова застава» вийде в прокат 22 грудня (ТІЗЕР)

Про це повідомляє прес-служба компанії Film.uа.

«Сторожова застава» - перше україномовне фентезі з візуальними ефектами для сімейної аудиторії.

За сюжетом стрічки сонячне затемнення активізує магічний портал часу і звичайний хлопець Вітько потрапляє з 21 століття на тисячу років назад. Так починається його небезпечна, сповнена пригод подорож. Попереду - смертельні небезпеки, чорна магія, зустріч з новими друзями і богатирями - юним Олешком, могутнім Іллею та суворим Добринею. Вітько опиняється в самому епіцентрі неймовірних подій, вступає в битву з міфічним істотами і  дізнається, що таке справжня хоробрість.

Режисер – Юрій Ковальов, продюсери – Єгор Олесов і Юрій Прилипко. Фільм знімає кінокомпанія «Кінороб» за підтримки Держкіно.  Бюджет: 40 млн. грн.

У виробництві фільму також беруть участь члени ініціативної групи #КіноКраїна Film.uа Group (дистрибуція і постпродакшн) і StarLightMedia (медіа-підтримка).  Усі СGI і VFX ефекти створюватиме українська студія Postmodern.

Ролі у фільмі виконують: Данило Каменський, Єва Кошова, Роман Луцький, Максим Дрозд, Георгій Дерев'янський, Станіслава Красовська, Наталя Сумська, Олександр Комаров, Ержан Нуримбет, Ерболат Тогузак і Іван Денисенко.

Локаціями для зйомок фільму стали українські Карпати та Скелі Довбуша, Коростишівський кар'єр, Тетерівський кіш і натурний майданчик кіностудії Film.uа, де спеціально були збудовані масштабні декорації Сторожовий застави.

«Ми надзвичайно раді, що маємо змогу долучитись до появи на великому екрані першого повністю українського кінопродукту в жанрі фентезі - від ідеї до її візуалізації. Українська студія Postmodern зарекомендувала себе як професіонал світового рівня у сфері створення спецефектів, тож ми покладаємо на них великі сподівання та маємо надію, що завдяки їхній майстерності «Сторожова застава» не поступатиметься за якістю голлівудським блокбастерам», - сказав Богдан Батрух, генеральний директор компанії B&H Film Distribution.

«Ця історія несе в собі дуже сильний і правильний посил для молодого покоління. Плюс наявність пригод, знамениті богатирі, фентезі і любов... Нам хотілося створити фільм, який подивиться велика кількість глядачів, який змусить емоційно приймати, співпереживати і любити наших головних героїв. Тому для себе ми визначили головні моменти: захоплюючий сюжет, сильні актори, фактурні костюми і декорації. Ну і звичайно візуальні ефекти і комп'ютерна графіка, без яких складно уявити сучасне кіно в цьому жанрі», - розповів продюсер фільму Єгор Олесов.

«Цей фільм - перший у своєму роді: фентезі на українському матеріалі - такого ще не було! І Новий канал вірить у те, що його молодіжній аудиторії буде цікава ця історія. У ній є і пригоди, і любов, і гумор, а ті робочі матеріали, які ми побачили, переконали нас в тому, що це буде справжнє, видовищне, барвисте кіно, яке сподобається глядачем», - зазначив генеральний директор Нового каналу Володимир Локотко.

«Ми плануємо широку промокампанію нашого фільму з урахуванням того, що він знятий для юної аудиторії. Тому велике значення матиме діджітал-просування, а також інтерактив. Зокрема ми запускаємо конкурс «Стань героєм кіно», учасники якого матимуть можливість взяти участь в зйомках масових сцен, а переможець - отримає епізодичну роль. А ще саме під час роботи над цим проектом ми плануємо втілити в життя проект про кіно-бекстейджі в технології VR. Упевнені, що він стане цікавим сам собою, а не тільки як частина промокампанії, адже VR - це новий і неймовірно цікавий тренд у виробництві контенту. Ми вже почали працювати з музикантами і дизайнерами. Також, саме в роботі над промо цього фільму ми будемо використовувати і технології доповненої реальності. Але докладніше ми розповімо про це трохи пізніше», - сказала PR і маркетинг директор Film.uа Group Поліна Толмачова.

Нагадаємо, представники Film.ua Distribution уклали угоду щодо попереднього продажу всіх прав на повнометражне українське фентезі «Сторожова застава» з дистрибуторською компанією Veera Film&Distribution на територію Індії, а також з дистрибутором Visicom Surya Gemilang - на території В'єтнаму і Малайзії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7523
Читайте також
17.10.2017 11:30
Андрій Кокотюха
для «Детектора медіа»
11 175
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду