detector.media
29.03.2016 14:30
Український фільм-фентезі «Сторожова застава» вийде в прокат 22 грудня (ТІЗЕР)
Український фільм-фентезі «Сторожова застава» вийде в прокат 22 грудня (ТІЗЕР)
22 грудня в широкий прокат в Україні вийде перший фільм-фентезі про українських супергероїв «Сторожова застава», знятий за мотивами однойменної книги Володимира Рутківського. Стрічку випускає в прокат компанія B&H Film Distribution.

Про це повідомляє прес-служба компанії Film.uа.

«Сторожова застава» - перше україномовне фентезі з візуальними ефектами для сімейної аудиторії.

За сюжетом стрічки сонячне затемнення активізує магічний портал часу і звичайний хлопець Вітько потрапляє з 21 століття на тисячу років назад. Так починається його небезпечна, сповнена пригод подорож. Попереду - смертельні небезпеки, чорна магія, зустріч з новими друзями і богатирями - юним Олешком, могутнім Іллею та суворим Добринею. Вітько опиняється в самому епіцентрі неймовірних подій, вступає в битву з міфічним істотами і  дізнається, що таке справжня хоробрість.

Режисер – Юрій Ковальов, продюсери – Єгор Олесов і Юрій Прилипко. Фільм знімає кінокомпанія «Кінороб» за підтримки Держкіно.  Бюджет: 40 млн. грн.

У виробництві фільму також беруть участь члени ініціативної групи #КіноКраїна Film.uа Group (дистрибуція і постпродакшн) і StarLightMedia (медіа-підтримка).  Усі СGI і VFX ефекти створюватиме українська студія Postmodern.

Ролі у фільмі виконують: Данило Каменський, Єва Кошова, Роман Луцький, Максим Дрозд, Георгій Дерев'янський, Станіслава Красовська, Наталя Сумська, Олександр Комаров, Ержан Нуримбет, Ерболат Тогузак і Іван Денисенко.

Локаціями для зйомок фільму стали українські Карпати та Скелі Довбуша, Коростишівський кар'єр, Тетерівський кіш і натурний майданчик кіностудії Film.uа, де спеціально були збудовані масштабні декорації Сторожовий застави.

«Ми надзвичайно раді, що маємо змогу долучитись до появи на великому екрані першого повністю українського кінопродукту в жанрі фентезі - від ідеї до її візуалізації. Українська студія Postmodern зарекомендувала себе як професіонал світового рівня у сфері створення спецефектів, тож ми покладаємо на них великі сподівання та маємо надію, що завдяки їхній майстерності «Сторожова застава» не поступатиметься за якістю голлівудським блокбастерам», - сказав Богдан Батрух, генеральний директор компанії B&H Film Distribution.

«Ця історія несе в собі дуже сильний і правильний посил для молодого покоління. Плюс наявність пригод, знамениті богатирі, фентезі і любов... Нам хотілося створити фільм, який подивиться велика кількість глядачів, який змусить емоційно приймати, співпереживати і любити наших головних героїв. Тому для себе ми визначили головні моменти: захоплюючий сюжет, сильні актори, фактурні костюми і декорації. Ну і звичайно візуальні ефекти і комп'ютерна графіка, без яких складно уявити сучасне кіно в цьому жанрі», - розповів продюсер фільму Єгор Олесов.

«Цей фільм - перший у своєму роді: фентезі на українському матеріалі - такого ще не було! І Новий канал вірить у те, що його молодіжній аудиторії буде цікава ця історія. У ній є і пригоди, і любов, і гумор, а ті робочі матеріали, які ми побачили, переконали нас в тому, що це буде справжнє, видовищне, барвисте кіно, яке сподобається глядачем», - зазначив генеральний директор Нового каналу Володимир Локотко.

«Ми плануємо широку промокампанію нашого фільму з урахуванням того, що він знятий для юної аудиторії. Тому велике значення матиме діджітал-просування, а також інтерактив. Зокрема ми запускаємо конкурс «Стань героєм кіно», учасники якого матимуть можливість взяти участь в зйомках масових сцен, а переможець - отримає епізодичну роль. А ще саме під час роботи над цим проектом ми плануємо втілити в життя проект про кіно-бекстейджі в технології VR. Упевнені, що він стане цікавим сам собою, а не тільки як частина промокампанії, адже VR - це новий і неймовірно цікавий тренд у виробництві контенту. Ми вже почали працювати з музикантами і дизайнерами. Також, саме в роботі над промо цього фільму ми будемо використовувати і технології доповненої реальності. Але докладніше ми розповімо про це трохи пізніше», - сказала PR і маркетинг директор Film.uа Group Поліна Толмачова.

Нагадаємо, представники Film.ua Distribution уклали угоду щодо попереднього продажу всіх прав на повнометражне українське фентезі «Сторожова застава» з дистрибуторською компанією Veera Film&Distribution на територію Індії, а також з дистрибутором Visicom Surya Gemilang - на території В'єтнаму і Малайзії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY