«1+1 медіа» створює систему онлайн-відеодистрибуції OVVA.tv

«1+1 медіа» створює систему онлайн-відеодистрибуції OVVA.tv

10 Березня 2016
2174
10 Березня 2016
14:12

«1+1 медіа» створює систему онлайн-відеодистрибуції OVVA.tv

2174
Медіахолдинг «1+1 медіа» запускає новий сервіс OVVA.tv, який дасть можливість монетизувати відеобібліотеку за рекламною моделлю та забезпечувати захист авторських прав на власний та партнерський відео-контент.
«1+1 медіа» створює систему онлайн-відеодистрибуції OVVA.tv
«1+1 медіа» створює систему онлайн-відеодистрибуції OVVA.tv

Про це повідомляє УНІАН.

OVVA.tv складається з веб-платформи, на якій безкоштовно доступний увесь контент «1+1 медіа» та партнерів сервісу (українські виробники та дистриб’ютори програмного продукту), авторизованого відеоплеєра, а також з інструменту SUDUM - технологічно-правової системи, що дозволяє боротися з піратськими копіями відео-контенту в реальному часі. Уся реклама на платформі продається через сейлз-хаус «Плюси».

«1+1 медіа» заявляє, що першою з українських медіа-груп створила подібний проект.

Платформа OVVA.tv буде доступна з будь-якого пристрою: смартфона, планшета, ноутбука, смарт ТВ, та у будь-якій точці світу, де є доступ до Інтернету.

«Результати тестової роботи першого місяця нас дуже надихають. По-перше, завдяки OVVA.tv та SUDUM ми вже подвоїли свій рекламний інвентар, по-друге - ми зменшили кількість піратського контенту на 92% по продуктам, які були пріоритетними до захисту (серіал “Хазяйка”, шоу “Голос Країни” та інші)», - зазначив керівник проекту OVVA.tv Павло Педенко.  

Ресурс OVVA.tv уже доступний у тестовому режимі. 

Нагадаємо, «1+1 медіа» досягла домовленості з шведським медіахолдингом MTG про купівлю бізнесів компанії «Viasat Україна», яка є ліцензійним провайдером платного супутникового телебачення в Україні і нещодавно презентувала платформу платного інтернет-ТБ. Група пояснює свою зацікавленість в угоді сильною ринковою позицією бізнесу DTH «Viasat Україна» та технологічною гнучкістю платного ТБ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2174
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду