Конкурсна комісія обрала керівника ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України»

Конкурсна комісія обрала керівника ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України»

22 Лютого 2016
3704
22 Лютого 2016
13:19

Конкурсна комісія обрала керівника ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України»

3704
Конкурсна комісія обрала керівником державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України» генерального директора каналу іномовлення Михайла Шматова.
Конкурсна комісія обрала керівника ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України»
Конкурсна комісія обрала керівника ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України»

Про це йдеться на сайті міністерства інформаційної політики.

«Серед кандидатів на заміщення вакантних посад, комісія заслухала три конкурсні пропозиції учасників відбору. За результатами обговорення, шляхом голосування та аналізу конкурсних пропозицій, визначено переможця, яким став Шматов Михайло Вячеславович. Він отримав 6 голосів членів конкурсної комісії (одноголосно). Інші учасники конкурсного відбору (кадровий резерв) – Березовська Л. В. та Шеремет А.І., конкурсні пропозиції яких отримали 5 голосів та 3 голоси членів конкурсної комісії, відповідно», – йдеться у повідомленні МІП.

У коментарі «Детектору медіа», міністр інформаційної політики Юрій Стець зазначив, що конкурс відбувся абсолютно прозоро. «Найбільше балів набрав Михайло Шматов. Наразі він визначається, чи буде обіймати цю посаду, чи залишиться гендиректором УТР. Фактично у вівторок 23 лютого вже стане відомо, яке рішення він прийняв», - сказав Юрій Стець.

Михайло Шматов наразі є генеральним директором каналу іномовлення «Всесвітня служба УТР»; Людмила Березовська – старт-продюсер 5-го каналу; Андрій Шеремет – виконуючий обов’язки директора БТБ. У разі, якщо переможець конкурсу відмовиться від посади керівника ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України», то це підприємство очолить той, хто посів друге місце у конкурсі.

Нагадаємо, Міністерство інформаційної політики України відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.09.2008 № 777, 25 січня 2016 року оголосило конкурсний відбір на посаду керівника державного підприємства, що належить до сфери управління Міністерства: Генерального директора державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України» (ДП «МПІУ»). Заяви на участь у конкурсному відборі приймалися комісією протягом 14 календарних днів з дня оприлюднення оголошення на офіційному веб-сайті Міністерства інформаційної політики України.  Засідання конкурсної комісії відбулося 9 лютого.

Раніше Міністерство інформаційної політики зареєструвало Державне підприємство «Мультимедійна платформа іномовлення» як юридичну особу і оголосив конкурс на посаду керівника.

Закон «Про систему іномовлення України» було підписано Президентом України 28 грудня 2015 року. Система іномовлення включає національне інформаційне агентство «Укрінформ» і Мультимедійну платформу іномовлення України, що буде створена на базі ДТРК «Всесвітня служба “Українське телебачення і радіомовлення”». ТОВ «Банківське телебачення» як база для іномовлення до закону не потрапило.  

 

Фото - «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3704
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду