Домен інтернет-видання Гужви зареєстрований на компанію його дружини - ЗМІ

Домен інтернет-видання Гужви зареєстрований на компанію його дружини - ЗМІ

16 Лютого 2016
2040
16 Лютого 2016
14:57

Домен інтернет-видання Гужви зареєстрований на компанію його дружини - ЗМІ

2040
Новий інтернет-проект колишнього головного редактора газети «Вести», екс-керівника однойменного медіахолдингу Ігоря Гужви strana.ua контролює компанія «Ласмак», що належить його дружині Ганні Солнцевій.
Домен інтернет-видання Гужви зареєстрований на компанію його дружини - ЗМІ
Домен інтернет-видання Гужви зареєстрований на компанію його дружини - ЗМІ

Про це повідомляє «ЛІГА.net».

За данними видання, домен першого рівня strana.ua проекту Ігоря Гужви зареєстрований на ТОВ «Ласмак», яке володіє також однойменною торговою маркою «Страна».

«ЛІГА.net» також повідомляє, що згідно з даними Єдиного реєстру юросіб та фізосіб-підприємців, ТОВ «Ласмак» належить і управляється Ганною Солнцевої. Компанія створена в 2015 році зі статутним фондом 1000 грн.

16 лютого колишній головний редактор газети «Вести», екс-керівник однойменного медіахолдингу Ігор Гужва повідомив про запуск нового власного інтернет-видання strana.ua.

Ігор Гужва повідомив «Детектор медіа», що запускає гроші власним коштом. «Інвестор я. Я запускаю проект на свої гроші, і всі ті доходи, які я планую вкладати в свій проект, який я розглядаю в першу чергу як бізнес-проект, - всі вони вказані мною в декларації, яку планую подавати в податкову в цьому році. Так що все чисто і прозоро», - сказав він.

Нагадаємо, податківці підозрюють екс-керівника медіахолдингу «Вести» Ігоря Гужву в ухиленні від сплати податків на суму 17,8 млн грн. У ході слідства 1 липня 2015 року пану Гужві як керівнику ТОВ «Вісті мас-медіа» (компанія - колишній засновник і видавець газети «Вести») винесено повідомлення про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 212 ККУ (ухилення від сплати податків).

29 липня 2015 року стало відомо, що головний редактор газети «Вести» і керівник холдингу «Мультимедіа інвест груп» Ігор Гужва, який називав себе власником газети й холдингу, залишив медіхолдинг «Вести Украина», продавши свою частку, і звільнився з посади головного редактора газети. В офіційній заяві холдингу йдеться, що Ігор Гужва прийняв рішення припинити роботу в «Вести Украина» і продав свою частку корпоративних прав в медіахолдингу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2040
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду