Ситком «Слуга народу» від студії «Квартал 95» стартує на «1+1» 16 листопада (ВІДЕО)

Ситком «Слуга народу» від студії «Квартал 95» стартує на «1+1» 16 листопада (ВІДЕО)

21 Жовтня 2015
3012
21 Жовтня 2015
12:26

Ситком «Слуга народу» від студії «Квартал 95» стартує на «1+1» 16 листопада (ВІДЕО)

3012
Ситком «Слуга народу» від студії «Квартал 95» стартує на «1+1» 16 листопада (ВІДЕО)
Ситком «Слуга народу» від студії «Квартал 95» стартує на «1+1» 16 листопада (ВІДЕО)

Прем'єра комедійного політичного серіалу «Слуга народу» виробництва студії «Квартал 95» відбудеться на телеканалі «1+1» 16 листопада о 21:00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

По яких днях далі виходитиме ситком і по скільки серій на день - наразі невідомо.

 

Серіал «Слуга народу» складається із 40 серій. Режисер ситкому - Олексій Кірющенко. Над сценарієм працювала велика команда студії «Квартал 95» у складі Андрія Яковлева, Юрія Костюка, Юрія Микуленка, Дмитра Григоренка, Михайла Савіна, Дмитра Козлова, Олександра Брагіна.

 

Головну роль вчителя історії Василя Голобородько, який волею долі стає президентом країни, у фільмі зіграє Володимир Зеленський. Також у ситкомі задіяні Станіслав Боклан (прем'єр-міністр), Євген Кошовий (міністр зовнішніх справ), Олександр Пікалов (міністр оборони), Юрій Крапов (головний податківець), Олена Кравець (голова Нацбанку), Степан Казанін (спічрайтер), Наталя Сумська (мати головного героя), Віктор Сарайкін (батько), Катерина Кістень (сестра), Анна Кошмал (племінниця).

 

За сюжетом серіалу, президентом стане проста, чесна та принципова людина, вчитель історії Василь Голобородько. «Несподівано для всіх країна отримає гаранта, який живе в професорській квартирі на Дарниці разом з батьками і старшою сестрою, бере в борг до зарплати та користується громадським транспортом. Але вчитель, який несподівано став президентом, не врахував одного. Система, де всі звикли красти, буде тільки проти такої турботи про народ», - йдеться в анотації серіалу.

 

«Це втілення мрії кожного українця, який хоча б раз задумувався про те, що він сам би зробив, якби став президентом. Зараз, мабуть, прийшов час, для цієї історії. І ми віримо, що так може бути, що прийде людина не з політики, і якимось чином почне керувати країною. Наш фільм заснований на реальних подіях у майбутньому», - каже Володимир Зеленський.

 

 

 

 

Нагадаємо, що вперше про серіал «Кварталу 95» про політиків стало відомо під час презентації нового сезону телеканалу «1+1» у січні 2015 року. Зйомки «Слуги народу» проходили влітку. Хронометраж кожної із 40 серій - 23-25 хвилин. «Слуга народу» є єдиним українськомовним проектом студії «Квартал 95».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3012
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду