Роман Недзельський став креативним продюсером Ivory Films

Роман Недзельський став креативним продюсером Ivory Films

2 Жовтня 2015
4750
2 Жовтня 2015
18:04

Роман Недзельський став креативним продюсером Ivory Films

4750
Роман Недзельський став креативним продюсером Ivory Films
Роман Недзельський став креативним продюсером Ivory Films

Тележурналіст і редактор Роман Недзельський став креативним продюсером компанії Ivory Films. Цю інформацію пан Недзельський підтвердив «Детектор медіа» особисто.

 

Ivory Films - нова назва продакшна The Show Time Production, який, зокрема, здійснює виробництво ток-шоу «Говорить Україна» для телеканалу «Україна». Продюсером продакшна є Іларіон Павлюк.

 

Роман Недзельський обіймає посаду креативного продюсера Ivory Films з кінця серпня нинішнього року. За даними «Детектор медіа», окрім нього до колишнього складу  The Show Time Production приєдналися й інші нові співробітники.

 

Нова команда вироблятиме для телеканалу «Україна»  проект кримінальних розслідувань.

 

Нагадаємо, як стало відомо в середині серпня, Роман Недзельский звільнився з посади випускового редактора щоденної програми «ДжеДАІ» на телеканалі «2+2» групи «1+1 медіа». Своє рішення він пояснив бажанням «рухатися далі, розвиватися».

 

Співпрацю із редакцією цього проекту пан Недзельський розпочав у лютому 2014 року. До цього він працював на «Інтері», був випусковим редактором новин каналу ТВі.

 

«Детектор медіа»

Фото - ТВі

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4750
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду