15-й сезон «Битви екстрасенсів» стартує на СТБ у жовтні

15-й сезон «Битви екстрасенсів» стартує на СТБ у жовтні

23 Вересня 2015
4077
23 Вересня 2015
12:20

15-й сезон «Битви екстрасенсів» стартує на СТБ у жовтні

4077
15-й сезон «Битви екстрасенсів» стартує на СТБ у жовтні
15-й сезон «Битви екстрасенсів» стартує на СТБ у жовтні

4 жовтня на телеканалі СТБ стартує ювілейний 15-й сезон форматного реаліті-шоу «Битва екстрасенсів». Проект виходитиме по неділях о 19:00. Про це повідомляє прес-служба каналу СТБ.

 

«Цього року концепція проекту базується на його учасниках. Глядачі будуть здивовані, наскільки далеко можуть зайти екстрасенси у зчитуванні інформації та в проникненні в глибинні таємниці душі. Майже весь сезон ми віддали на суд глядачів - оцінювати здатності екстрасенсів будуть звичайні люди, щоб повністю виключити можливість витоку інформації. Кожен бажаючий зможе прийти прямо на зйомку і запитати учасників про що завгодно. Як і раніше, наш проект залишається міжнародним і ми дуже раді, що унікальні люди з усіх кінців світу приїжджають до нас. А нашим телеглядачам однозначно буде за кого голосувати - Україна в п'ятнадцятому сезоні представлена дуже сильними учасниками», - розповідає Юлія Федец, керівник творчого об'єднання СТБ.

 

У 15-му сезоні шоу вперше нарівні з дорослими учасниками за перемогу боротиметься юний екстрасенс, 13-річна дівчинка. «Судді дуже довго сперечалися перш, ніж прийняти таке рішення. Деякі були категорично проти участі в шоу дитини. Дійсно, для незміцнілої дитячої енергетики атаки дорослих конкурентів вкрай небезпечні. Агресія з боку суперників в буквальному сенсі збила дівчинку з ніг. Але вона не здалася, і, незважаючи на такий юний вік, цілком готова до всіх випробувань», - розповіла Олена Курилова, суддя проекту, екстрасенс, дворазовий переможець «Битви екстрасенсів».

 

Вперше в українському шоу «Битва екстрасенсів», яке ще п'ять років тому стало міжнародним, візьме участь екстрасенс з Латинської Америки - за перемогу в шоу битиметься шаман у дванадцятому поколінні з Мексики. Свої здібності продемонструє один з найсильніших екстрасенсів Польщі, а також учасники з Франції, Британії, ЮАР, Білорусі, Мексики і Буркіна-Фасо. «У цьому сезоні конкурують не тільки люди з незвичайними здібностями, а й птахи - одна з учасниць працює з вороном, а інша з совою», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

 

Ведучий шоу - Павло Костіцин. Судді проекту - Хаял Алєкпєров і Олена Курилова, переможці минулих сезонів шоу «Битва екстрасенсів» та експерти «Слідство ведуть екстрасенси», а також Павло Костіцин.

 

«Битва екстрасенсів» - це українська адаптація британського формату Psychic Challenge. Учасники реаліті-шоу, які пройшли попередні випробування, намагаються довести телеглядачам свої надприродні здібності. За кожним випробуванням стежать експерти. Щотижня спостерігачі вирішують, хто з екстрасенсів краще за інших цього разу виявив здібності, а хто має залишити шоу.

 

Нагадаємо, що новий осінній сезон на телеканалі СТБ стартував 22 серпня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4077
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду