detector.media
23.09.2015 12:20
15-й сезон «Битви екстрасенсів» стартує на СТБ у жовтні
15-й сезон «Битви екстрасенсів» стартує на СТБ у жовтні

4 жовтня на телеканалі СТБ стартує ювілейний 15-й сезон форматного реаліті-шоу «Битва екстрасенсів». Проект виходитиме по неділях о 19:00. Про це повідомляє прес-служба каналу СТБ.

 

«Цього року концепція проекту базується на його учасниках. Глядачі будуть здивовані, наскільки далеко можуть зайти екстрасенси у зчитуванні інформації та в проникненні в глибинні таємниці душі. Майже весь сезон ми віддали на суд глядачів - оцінювати здатності екстрасенсів будуть звичайні люди, щоб повністю виключити можливість витоку інформації. Кожен бажаючий зможе прийти прямо на зйомку і запитати учасників про що завгодно. Як і раніше, наш проект залишається міжнародним і ми дуже раді, що унікальні люди з усіх кінців світу приїжджають до нас. А нашим телеглядачам однозначно буде за кого голосувати - Україна в п'ятнадцятому сезоні представлена дуже сильними учасниками», - розповідає Юлія Федец, керівник творчого об'єднання СТБ.

 

У 15-му сезоні шоу вперше нарівні з дорослими учасниками за перемогу боротиметься юний екстрасенс, 13-річна дівчинка. «Судді дуже довго сперечалися перш, ніж прийняти таке рішення. Деякі були категорично проти участі в шоу дитини. Дійсно, для незміцнілої дитячої енергетики атаки дорослих конкурентів вкрай небезпечні. Агресія з боку суперників в буквальному сенсі збила дівчинку з ніг. Але вона не здалася, і, незважаючи на такий юний вік, цілком готова до всіх випробувань», - розповіла Олена Курилова, суддя проекту, екстрасенс, дворазовий переможець «Битви екстрасенсів».

 

Вперше в українському шоу «Битва екстрасенсів», яке ще п'ять років тому стало міжнародним, візьме участь екстрасенс з Латинської Америки - за перемогу в шоу битиметься шаман у дванадцятому поколінні з Мексики. Свої здібності продемонструє один з найсильніших екстрасенсів Польщі, а також учасники з Франції, Британії, ЮАР, Білорусі, Мексики і Буркіна-Фасо. «У цьому сезоні конкурують не тільки люди з незвичайними здібностями, а й птахи - одна з учасниць працює з вороном, а інша з совою», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

 

Ведучий шоу - Павло Костіцин. Судді проекту - Хаял Алєкпєров і Олена Курилова, переможці минулих сезонів шоу «Битва екстрасенсів» та експерти «Слідство ведуть екстрасенси», а також Павло Костіцин.

 

«Битва екстрасенсів» - це українська адаптація британського формату Psychic Challenge. Учасники реаліті-шоу, які пройшли попередні випробування, намагаються довести телеглядачам свої надприродні здібності. За кожним випробуванням стежать експерти. Щотижня спостерігачі вирішують, хто з екстрасенсів краще за інших цього разу виявив здібності, а хто має залишити шоу.

 

Нагадаємо, що новий осінній сезон на телеканалі СТБ стартував 22 серпня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY