«Це цікаво продакшн» знімає ромком із залученням приватних інвестицій

«Це цікаво продакшн» знімає ромком із залученням приватних інвестицій

16 Вересня 2015
3445
16 Вересня 2015
14:30

«Це цікаво продакшн» знімає ромком із залученням приватних інвестицій

3445
«Це цікаво продакшн» знімає ромком із залученням приватних інвестицій
«Це цікаво продакшн» знімає ромком із залученням приватних інвестицій

Українська компанія «Це цікаво продакшн» знімає романтичну комедію «Краща партія» із залученням приватних інвестицій. Про це «Детектор медіа» розповіли у прес-службі продакшна.

 

За синопсисом, у фільмі йтиметься не про політичну партію, а про вибір дами серця молодого олігарха.

 

Стартували зйомки у селі Личківці Гусятинського району на Тернопільщині. Цю місцевість знімальна група обрала через старовинний замок. Продовжили зйомки у парку Олександрія (Біла Церква Київської області) та нині продовжують у Києві. Триватиме знімальний період стрічки до кінця жовтня.

 

 

Замок у Личківцях

 

 

Зйомки у парку Олександрія

 

Кінорежисером виступає Сергій Сторожев, який працює на телеканалі СТБ та знімав короткометражний фільм «Напрокат», що цього року був представлений у програмі Short Film Corner Каннського кінофестивалю.

 

У ролях кінокартини «Краща партія» знялися Василь Вірастюк, Віктория Булітко.

 

 

Читка сценарію

 

В акторському складі фільму - Сергій Комаровський, Катерина Рубашкіна, Анна Кузіна, Василь Вірастюк, Істан Розумний, Віктория Булітко, Лев Сомов, Наталія Васько, Олексій Колесник, Артемій Єгоров, Максим Паньков, Василь Кухарський

 

Фільм створюється як універсальна історія, яка розглядається для кінопрокату в Україні та за кордоном. Як у уточнюють у прес-службі, ані дії фільму, ані імена головних героїв не мають прив'язки до України. Вийде стрічка українською та дублюватиметься іноземними мовами.

 

На жанрі ромкому автори фільму зупинилися як на позитивному продукті, що має «стати альтернативою для перевтомлених негараздами глядачів».

 

Бюджет стрічки складає 700 тис. дол. Кошти  продакшну надав український бізнесмен, ім'я якого у компанії не уточнюють.

 

Прем'єра фільму запланована на лютий-березень 2016 року.

 

«Краща партія» - дебютна стрічка «Це цікаво продакшн». Компанію було створено із залученням фахівців із Києва, Чернівців, Одеси. Керівник -  Юрій Рудий, продюсери - Єлизавета Павлова і Заріна Арчакова. Як зазначається на сайті продакшна, проекти компанії несуть комерційну складову та створюються з залученням приватних інвестицій.

 

«Детектор медіа»

Фото зі сторінки «Це цікаво продакшн» у Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3445
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду