Pro TV хоче знімати другий сезон детективу «Пес» і три комедії

Pro TV хоче знімати другий сезон детективу «Пес» і три комедії

12 Вересня 2015
3205
12 Вересня 2015
20:59

Pro TV хоче знімати другий сезон детективу «Пес» і три комедії

3205
Pro TV хоче знімати другий сезон детективу «Пес» і три комедії
Pro TV хоче знімати другий сезон детективу «Пес» і три комедії

Кінокомпанія Pro TV хоче знімати другий сезон детективного серіалу «Пес», який нині транслюється в ефірі каналу ICTV, а також розробляє три комедії, які хоче запустити у виробництво найближчим часом. Про це повідомив продюсер Pro TV Артем Приходько на скринінгу нових серіалів від учасників ініціативної групи «#Кінокраїна», що відбувся 11 вересня в рамках медіафоруму Kiev Media Week.

 

«Коли ми зняли перші серії детективу "Пес", зрозуміли, що акторський склад може набагато більше, ніж грати просто чоловічий детектив. І з кожною серією ми почали додавати більше гумору, іронії та самоіронії. Ми націлені на другий сезон і перейдемо з жанру брутальний детектив у брутальний комедійний детектив», - повідомив він.

 

«Також у нас у розробці три комедії, які хочемо запустити найближчим часом», - додав пан Приходько.

 

Він також розповів, що серіал «Відділ 44», який нині теж транслюється на ICTV - це процедурал, знятий не за форматом, а за оригінальною ідеєю. «Але в процедуралі вигадати щось складно», - пояснив пан Приходько схожість «Відділу 44» на деякі іноземні формати.

 

Нагадаємо, що компанія Pro TV спільно з телегрупою «1+1 медіа» знімає за оригінальною ідеєю 20-серійний мелодраматичний серіал з елементами містики «Відьма». Втім, про цей проект Артем Приходько на презентації не згадував.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3205
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду