detector.media
12.09.2015 20:59
Pro TV хоче знімати другий сезон детективу «Пес» і три комедії
Pro TV хоче знімати другий сезон детективу «Пес» і три комедії

Кінокомпанія Pro TV хоче знімати другий сезон детективного серіалу «Пес», який нині транслюється в ефірі каналу ICTV, а також розробляє три комедії, які хоче запустити у виробництво найближчим часом. Про це повідомив продюсер Pro TV Артем Приходько на скринінгу нових серіалів від учасників ініціативної групи «#Кінокраїна», що відбувся 11 вересня в рамках медіафоруму Kiev Media Week.

 

«Коли ми зняли перші серії детективу "Пес", зрозуміли, що акторський склад може набагато більше, ніж грати просто чоловічий детектив. І з кожною серією ми почали додавати більше гумору, іронії та самоіронії. Ми націлені на другий сезон і перейдемо з жанру брутальний детектив у брутальний комедійний детектив», - повідомив він.

 

«Також у нас у розробці три комедії, які хочемо запустити найближчим часом», - додав пан Приходько.

 

Він також розповів, що серіал «Відділ 44», який нині теж транслюється на ICTV - це процедурал, знятий не за форматом, а за оригінальною ідеєю. «Але в процедуралі вигадати щось складно», - пояснив пан Приходько схожість «Відділу 44» на деякі іноземні формати.

 

Нагадаємо, що компанія Pro TV спільно з телегрупою «1+1 медіа» знімає за оригінальною ідеєю 20-серійний мелодраматичний серіал з елементами містики «Відьма». Втім, про цей проект Артем Приходько на презентації не згадував.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY