Проект повнометражної анімації «Мавка. Лісова пісня» Film.ua переміг у пітчингу Kiev media week

Проект повнометражної анімації «Мавка. Лісова пісня» Film.ua переміг у пітчингу Kiev media week

8 Вересня 2015
2735
8 Вересня 2015
18:18

Проект повнометражної анімації «Мавка. Лісова пісня» Film.ua переміг у пітчингу Kiev media week

2735
Проект повнометражної анімації «Мавка. Лісова пісня» Film.ua переміг у пітчингу Kiev media week
Проект повнометражної анімації «Мавка. Лісова пісня» Film.ua переміг у пітчингу Kiev media week

8 вересня проект повнометражного 3D-мультфільму «Мавка. Лісова пісня» переміг у пітчингу з копродукції фестивалю Kiev media week. Відповідне рішення журі оголосило 8 вересня  на заході Kiev CoProduction Meetings.

 

Креативною частиною виробництва анімації займатиметься студія «Анімаград», що входить до української компанії Film. UA Group.

 

Проект мультфільму на пітчингу презентували продюсери Ірина Костюк та Анна Єлісеєва.

 

Мультфільм за мотивами п'єси Лесі Українки «Лісова пісня» матиме тривалість у 80 хвилин, його жанр - фентезі. Продюсери повідомили, що орієнтуються на такі масштабні західні проекти як Brave, Frozen та Snow Queen.

 

«Мавка - хранитель і душа Лісового світу. У дитинстві вона випадково зустріла звичайного людського хлопчика Лукаша і навіть не підозрювала, що одного разу їх любов врятує і Ліс, і людей від взаємної ворожнечі і смерті. Люди уникають Ліс, а його мешканці не дозволяють людям заходити далеко вглиб лісу. Після швидкоплинної зустрічі з Лукашем у Мавки з'являється чужий їй інтерес до світу людей, і з тих пір вона таємно спостерігає за селом. Через 10 років Мавка і Лукаш зустрічаються знову. Вони закохуються одне в одного, незважаючи на заборону спілкування між людьми і жителями Лісу. Увесь Ліс на чолі з Лісовиком проти цього союзу, також як і оточення Лукаша», - йдеться у синопсисі проекту у каталозі Kiev CoProduction Meetings.

 

Продюсери додали, що на відміну від твору класичної української літератури, мільтфільм «Мавка.Лісова пісня» матиме щасливий фінал, адже він розрахований на сімейну аудиторію.


Наразі проект перебуває на підготовчий стадії - йде написання сценарію. Film.ua назвали орієнтовний бюджет мульфільму - 5 млн доларів.

 

За основу локацій мультфільму планується взяти реальні українські пейзажі. Також у мульфільмі звучатиме українська музика, дизайном костюмів героїв займатиметься Ольга Навроцька.

 

Film.ua сподіваються завершити роботу над проектом до 2017 року й запрошують до копродукції та дистрибуції мільтфільму «Мавка. Лісова пісня» усі країни.

 

 

Проект «Мавка.Лісова пісня» мав у пітчингу вісім конкурентів, яких оцінювало міжнародне журі у на чолі з керуючим партнером шведської компанії Eccho Rights Нікола Зюдерлундом.  Також до складу журі увійшли відповідальний редактор відділу документального контенту шведського суспільного мовника SVT Аксель Арно (Axel Arno), директор української студії «Квартал 95» Борис Шефір, консультант відбіркової комісії найбільшої міжнародної платформи з розвитку серіальної копродукції Series Mania Co-Рroduction Forum (Франція) Фредерік Піттор д'Авескерк (Frederic Pittoors d'Haveskercke).

 

Приз переможцю - безкоштовна акредитація на галузевий захід Filmteractive (Польща, Лодзь), в рамках якого відбудуться конференції, ринок, пітчинг проектів і фестиваль.

 

Нагадаємо, у червні компанія «Медіа Ресурси Менеджмент» (МРМ), організатор Kiev Media Week, і міжнародний галузевий форум Filmteractive заснували головний приз переможцю пітчингу телепроектів Kiev CoProduction Meetings - безкоштовну акредитацію на Filmteractive 2015 (Лодзь, Польща).

 

Filmteractive - міжнародний діловий майданчик для представлення і просування інтерактивних та крос-платформних проектів, який з 2011 року щорічно проводиться в місті Лодзі в Польщі. У 2015 році Filmteractive відбудеться 23-24 вересня. Дводенна програма включає конференцію, скринінг, а також ринок інтерактивних та крос-платформних проектів, центральною подією якого є публічний пітчинг.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2735
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду