Інформаційна програма «Вікна-Новини» на СТБ відзначає ювілей і змінює графічний дизайн

Інформаційна програма «Вікна-Новини» на СТБ відзначає ювілей і змінює графічний дизайн

4 Вересня 2015
6939
4 Вересня 2015
12:43

Інформаційна програма «Вікна-Новини» на СТБ відзначає ювілей і змінює графічний дизайн

6939
Інформаційна програма «Вікна-Новини» на СТБ відзначає ювілей і змінює графічний дизайн
Інформаційна програма «Вікна-Новини» на СТБ відзначає ювілей і змінює графічний дизайн

Сьогодні, 4 вересня, інформаційна програма «Вікна-Новини» святкує 20 років з дня першого виходу в ефір. Про це повідомляє прес-служба каналу СТБ.

 

Найближчим часом «Вікна-Новини» вийдуть в ефір з нової студії та з оновленим графічним дизайном. Ведучі - Віта Евтушина, Ольга Кучер, Тетяна Висоцька. Новинна програма виходить в ефір на каналі СТБ по буднях о 18.00 та 22.00.

 

Програма «Вікна-Новини» з'явилась 20 років тому як альтернатива державним новинам, і саме на базі «Вікон» в 1997 році був створений телеканал СТБ. «Двадцять років наші глядачі спостерігали за усім світом очима наших кореспондентів. Репортери «Вікон» не тільки були свідками, але й активно брали участь у подіях, що відбувалися в нашій країні, зараз ці люди стали лідерами думок. «Вікна-Новини» один з найстаріших вітчизняних інформаційних брендів, і я дуже пишаюся тими людьми, які його створювали і створюють», - сказав головний редактор «Вікна-Новини» Володимир Павлюк.

 

«Ми залучали до співпраці молодих, не досвідчених, але талановитих студентів, що згодом стали яскравими іменами в професійній журналістиці і навіть політиці», - зазначила виконавчий продюсер програми Ольга Кисла, яка працює в «Вікнах-Новини» з моменту заснування.

 

«Вікна-Новини» кілька разів удостоювалися національної телевізійної премії «Телетріумф»: чотири рази (у 2007, 2009, 2010 і 2011 роки) у номінації «Краща інформаційна програма», тричі в номінації «Кращий репортер» (Наталія Соколенко - 2009, Сергій Андрушко - 2010, Ольга Червакова - 2011 року), і в номінації «Кращий ведучий інформаційної програми» (Сергій Попов - 2009 рік).

 

За час існування новин у «Вікнах» працювали: Олена Фроляк, Андрій Куликов, Ірина Ванникова, Микола Вересень, Олексій Мустафін, Сергій Попов, Володимир Ар'єв, Ольга Червакова, Георгій Гонгадзе, Роман Скрипін, Віталій Портников, Лариса Івшина, Сергій Швець, Ірина Малихіна, Ростислав Хотин і багато інших.

 

Нагадаємо, у травні ведучий «Вікна-Новини» на СТБ Володимир Бойко звільнився з каналу. Про звільнення він повідомив в Facebook, підкресливши, що не буде розкривати причин цього рішення. Як повідомили джерела медіатаблоїду «Дуся», причиною звільнення ведучого став його конфлікт з головним редактором програми Володимиром Павлюком.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6939
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду