detector.media
04.09.2015 12:43
Інформаційна програма «Вікна-Новини» на СТБ відзначає ювілей і змінює графічний дизайн
Інформаційна програма «Вікна-Новини» на СТБ відзначає ювілей і змінює графічний дизайн

Сьогодні, 4 вересня, інформаційна програма «Вікна-Новини» святкує 20 років з дня першого виходу в ефір. Про це повідомляє прес-служба каналу СТБ.

 

Найближчим часом «Вікна-Новини» вийдуть в ефір з нової студії та з оновленим графічним дизайном. Ведучі - Віта Евтушина, Ольга Кучер, Тетяна Висоцька. Новинна програма виходить в ефір на каналі СТБ по буднях о 18.00 та 22.00.

 

Програма «Вікна-Новини» з'явилась 20 років тому як альтернатива державним новинам, і саме на базі «Вікон» в 1997 році був створений телеканал СТБ. «Двадцять років наші глядачі спостерігали за усім світом очима наших кореспондентів. Репортери «Вікон» не тільки були свідками, але й активно брали участь у подіях, що відбувалися в нашій країні, зараз ці люди стали лідерами думок. «Вікна-Новини» один з найстаріших вітчизняних інформаційних брендів, і я дуже пишаюся тими людьми, які його створювали і створюють», - сказав головний редактор «Вікна-Новини» Володимир Павлюк.

 

«Ми залучали до співпраці молодих, не досвідчених, але талановитих студентів, що згодом стали яскравими іменами в професійній журналістиці і навіть політиці», - зазначила виконавчий продюсер програми Ольга Кисла, яка працює в «Вікнах-Новини» з моменту заснування.

 

«Вікна-Новини» кілька разів удостоювалися національної телевізійної премії «Телетріумф»: чотири рази (у 2007, 2009, 2010 і 2011 роки) у номінації «Краща інформаційна програма», тричі в номінації «Кращий репортер» (Наталія Соколенко - 2009, Сергій Андрушко - 2010, Ольга Червакова - 2011 року), і в номінації «Кращий ведучий інформаційної програми» (Сергій Попов - 2009 рік).

 

За час існування новин у «Вікнах» працювали: Олена Фроляк, Андрій Куликов, Ірина Ванникова, Микола Вересень, Олексій Мустафін, Сергій Попов, Володимир Ар'єв, Ольга Червакова, Георгій Гонгадзе, Роман Скрипін, Віталій Портников, Лариса Івшина, Сергій Швець, Ірина Малихіна, Ростислав Хотин і багато інших.

 

Нагадаємо, у травні ведучий «Вікна-Новини» на СТБ Володимир Бойко звільнився з каналу. Про звільнення він повідомив в Facebook, підкресливши, що не буде розкривати причин цього рішення. Як повідомили джерела медіатаблоїду «Дуся», причиною звільнення ведучого став його конфлікт з головним редактором програми Володимиром Павлюком.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY