НЛО TV запускає нову сатиричну програму «Люмпен шоу»

НЛО TV запускає нову сатиричну програму «Люмпен шоу»

2 Вересня 2015
3252
2 Вересня 2015
13:17

НЛО TV запускає нову сатиричну програму «Люмпен шоу»

3252
НЛО TV запускає нову сатиричну програму «Люмпен шоу»
НЛО TV запускає нову сатиричну програму «Люмпен шоу»

У неділю, 6 вересня в ефірі телеканалу НЛО TV відбудеться прем'єра інформаційно-розважального проекту «Люмпен шоу», який раніше виходив в інтернеті. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ведучий сатиричного проекту - Володимир Петров. Він ділитиметься з глядачами своїми коментарями з приводу того, що відбувається в країні та за її межами, обговорюватиме абсурдні рішення, висміюватиме вчинки певних людей. В гостях у «Люмпен шоу» побувають народні депутати та їхні помічники, українські селебрітіз і багато хто, у кого є особливий погляд на актуальні події.

 

У рубриці «Золотий батон» глядач дізнається відповіді на провокаційні питання, побачить, як депутати реагують на конфліктні ситуації.

 

Ведучий програми - Володимир Петров

 

В «Люмпен шоу» буде багато несподіваних питань і ще більше несподіваних відповідей, анонсує телеканал.

 

Шоу виходитиме щонеділі о 22.30.

 

Нагадаємо, 29 серпня в ефірі телеканалу НЛО TV відбулася прем'єра нового розважального шоу «Відчайдухи». У кожному випуску цього ігрового проекту вісім молодих учасників змагаються за грошовий приз до 10 000 грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3252
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду