В новому сезоні на «Радио Вести» з’являться нові програми і ведучі

В новому сезоні на «Радио Вести» з’являться нові програми і ведучі

1 Вересня 2015
4057
1 Вересня 2015
18:29

В новому сезоні на «Радио Вести» з’являться нові програми і ведучі

4057
В новому сезоні на «Радио Вести» з’являться нові програми і ведучі
В новому сезоні на «Радио Вести» з’являться нові програми і ведучі

В осінньому сезоні на «Радио Вести» стартують програми з новими ведучими - Миколою Вереснем, Павлом Шереметом та Славою Вардою. Про це повідомляє прес-служба радіостанції.

 

Зміни анонсував головний редактор станції Валерій Калниш. «В ефірі залишилися найкращі програми, які були придумані і запущені раніше - "На піку подій" з Матвієм Ганапольським, ефіри Олега Білецького та Тетяни Гончарової, Ксенії Туркової та Юрія Калашникова. Проте новий сезон не був би таким, якби не з'явилися нові програми. В ефірі буде ще більше політики, економіки, культури, спорту. Окремо ми думаємо над форматом радіодебатів, які проведемо напередодні місцевих виборів в Україні», - повідомив пан Калниш.

 

Цього тижня з 17.00 до 18.00 щобудня в ефірі «Радио Вести» працюватимуть «ведучі на годину». У вівторок, 1 вересня, цю годину вів Андрій Куликов, у середу, 2 вересня, вестиме Євген Кисельов, а в четвер, 3 вересня, у студії буде Павло Казарін. З наступного тижня до команди «Радіо Вести» приєднається Микола Вересень, який працюватиме з 17.00 до 18.00 у будні. Редакція ще визначається з назвою його шоу.


По четвергах з 19.00 до 20.00 в новій програмі «Сила грошей» ведучий Андрій Блинов, який раніше був економічним оглядачем «Радио Вести», разом з гостями та слухачами аналізуватиме та обговорюватиме топ-новини тижня у сфері економіки.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 31 серпня стало відомо, що одну з програм «Радио Вести» вестиме  Павло Шеремет. Щосуботи з 10 до 13 години він буде вести активний діалог зі слухачами. Назву його програми «Вести» поки що обирають.

 

«Радио Вести» запускає також спортивний ефір. Щосуботи з 16.00 до 17.00 ведучий Слава Варда спілкуватиметься з спортсменами, які поділяться цікавими порадами і лайфхаками, розкажуть про власні звички і дадуть відповідь на запитання слухачів.

 

В рамках «Ефіру без правил» повернеться пара ведучих Василіса Фролова і Дмитро Терешков. Програма триватиме щосуботи та щонеділі з 13.00 до 19.00 з перервою на інші шоу.

 

Програму «Точка зору» відтепер вестиме Ксенія Туркова. Головного редактора «Радио Вести» Валерія Калниша слухачі зможуть послухати в авторській програмі по буднях о 19.00.

 

Програма «На піку подій» з Матвієм Ганапольським тепер виходитиме відразу після ранкового ефіру.

 

Проекти ведучих Павла Новікова, Костянтина Дорошенка та Віктора Стельмаха з вересня можна буде почути в оновленому форматі.

 

Нагадаємо, 31 серпня стало відомо, що посаду програмного директора «Радио Вести» обійняла Ірина Сінченко.

 

Також у серпні головним редактором «Радіо Вести» призначений Валерій Калниш, а генеральним продюсером - Юлія ЛитвиненкоОлександр Іллерицький, який раніше обіймав раніше посаду генпродюсера радіостанції і брав участь в її створенні, залишив свою посаду через закінчення терміну контракту, укладеного з медіахолдингом «Вести Украина». Іскандер Хісамов пішов з посади головного редактора радіостанції за власним бажанням.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4057
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду