detector.media
01.09.2015 18:29
В новому сезоні на «Радио Вести» з’являться нові програми і ведучі
В новому сезоні на «Радио Вести» з’являться нові програми і ведучі

В осінньому сезоні на «Радио Вести» стартують програми з новими ведучими - Миколою Вереснем, Павлом Шереметом та Славою Вардою. Про це повідомляє прес-служба радіостанції.

 

Зміни анонсував головний редактор станції Валерій Калниш. «В ефірі залишилися найкращі програми, які були придумані і запущені раніше - "На піку подій" з Матвієм Ганапольським, ефіри Олега Білецького та Тетяни Гончарової, Ксенії Туркової та Юрія Калашникова. Проте новий сезон не був би таким, якби не з'явилися нові програми. В ефірі буде ще більше політики, економіки, культури, спорту. Окремо ми думаємо над форматом радіодебатів, які проведемо напередодні місцевих виборів в Україні», - повідомив пан Калниш.

 

Цього тижня з 17.00 до 18.00 щобудня в ефірі «Радио Вести» працюватимуть «ведучі на годину». У вівторок, 1 вересня, цю годину вів Андрій Куликов, у середу, 2 вересня, вестиме Євген Кисельов, а в четвер, 3 вересня, у студії буде Павло Казарін. З наступного тижня до команди «Радіо Вести» приєднається Микола Вересень, який працюватиме з 17.00 до 18.00 у будні. Редакція ще визначається з назвою його шоу.


По четвергах з 19.00 до 20.00 в новій програмі «Сила грошей» ведучий Андрій Блинов, який раніше був економічним оглядачем «Радио Вести», разом з гостями та слухачами аналізуватиме та обговорюватиме топ-новини тижня у сфері економіки.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 31 серпня стало відомо, що одну з програм «Радио Вести» вестиме  Павло Шеремет. Щосуботи з 10 до 13 години він буде вести активний діалог зі слухачами. Назву його програми «Вести» поки що обирають.

 

«Радио Вести» запускає також спортивний ефір. Щосуботи з 16.00 до 17.00 ведучий Слава Варда спілкуватиметься з спортсменами, які поділяться цікавими порадами і лайфхаками, розкажуть про власні звички і дадуть відповідь на запитання слухачів.

 

В рамках «Ефіру без правил» повернеться пара ведучих Василіса Фролова і Дмитро Терешков. Програма триватиме щосуботи та щонеділі з 13.00 до 19.00 з перервою на інші шоу.

 

Програму «Точка зору» відтепер вестиме Ксенія Туркова. Головного редактора «Радио Вести» Валерія Калниша слухачі зможуть послухати в авторській програмі по буднях о 19.00.

 

Програма «На піку подій» з Матвієм Ганапольським тепер виходитиме відразу після ранкового ефіру.

 

Проекти ведучих Павла Новікова, Костянтина Дорошенка та Віктора Стельмаха з вересня можна буде почути в оновленому форматі.

 

Нагадаємо, 31 серпня стало відомо, що посаду програмного директора «Радио Вести» обійняла Ірина Сінченко.

 

Також у серпні головним редактором «Радіо Вести» призначений Валерій Калниш, а генеральним продюсером - Юлія ЛитвиненкоОлександр Іллерицький, який раніше обіймав раніше посаду генпродюсера радіостанції і брав участь в її створенні, залишив свою посаду через закінчення терміну контракту, укладеного з медіахолдингом «Вести Украина». Іскандер Хісамов пішов з посади головного редактора радіостанції за власним бажанням.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY