Вестиме шоу «Маленькі гіганти» на «1+1» Катерина Осадча

Вестиме шоу «Маленькі гіганти» на «1+1» Катерина Осадча

1 Вересня 2015
3613
1 Вересня 2015
10:10

Вестиме шоу «Маленькі гіганти» на «1+1» Катерина Осадча

3613
Вестиме шоу «Маленькі гіганти» на «1+1» Катерина Осадча
Вестиме шоу «Маленькі гіганти» на «1+1» Катерина Осадча
Телеканал «1+1» назвав п'ять з шести зіркових наставників нового дитячого проекту «Маленькі гіганти», який стартує в ефірі восени. Ім'я шостого зіркового тренера поки не називається. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Також стало відомо, що ведучою національного талант-шоу стане Катерина Осадча, яка вела проект «Голос.Діти».

 

Готувати дитячі команди до виступів і мотивувати їх на проекті будуть шість зіркових наставників. Імена п'яти з них вже відомі.  Як повідомляла «Детектор медіа», з дитячими командами працюватимуть актори театру і кіно Ірма Вітовська та Володимир Горянський, а також телеведуча Ольга Фреймут. Зараз канал повідомляє, що тренерами також стануть зіркові молодята Володимир Дантес і Надя Дорофєєва. Ім'я ще одного наставника глядачі дізнаються цього тижня.

 

Виступи команд маленьких талантів у проекті будуть оцінювати троє зіркових суддів, кожен з яких відповідає за свій жанр. Відомо, що одним з них стане ведучий телеканалу «1+1» Юрій Горбунов. Імена двох інших суддів поки тримаються в таємниці.

 

 

 

Нагадаємо, телеканал «1+1» створює нове дитяче талант-шоу «Маленькі гіганти» за однойменним форматом Pequeños gigantes мексиканської компанії Televisa.  До цього формат було адаптовано в Коста-Ріці, Панамі, Еквадорі, Перу, Парагваї, Уругваї, Іспанії, Чилі та Португалії. У шоу змагаються діти віком від 4 до 12 років, які мають унікальний вокальний, хореографічний чи інший оригінальний талант. Діти розподілені на команди під керівництвом зіркових тренерів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3613
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мнение
3153 дн. тому
я всё стесняюсь спросить: РАЗНЫЕ и РАЗНОЖАНРОВЫЕ программы на канале 1+1 могут хоть когда-нибудь вести РАЗНЫЕ ВЕДУЩИЕ? А быть судьями, тренерами или участниками РАЗНЫХ ПРОГРАММ ну хоть какие-то другие известные или менее известные люди, а не всё те же ведущие и члены их семей и кумовья?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду