detector.media
01.09.2015 10:10
Вестиме шоу «Маленькі гіганти» на «1+1» Катерина Осадча
Вестиме шоу «Маленькі гіганти» на «1+1» Катерина Осадча
Телеканал «1+1» назвав п'ять з шести зіркових наставників нового дитячого проекту «Маленькі гіганти», який стартує в ефірі восени. Ім'я шостого зіркового тренера поки не називається. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Також стало відомо, що ведучою національного талант-шоу стане Катерина Осадча, яка вела проект «Голос.Діти».

 

Готувати дитячі команди до виступів і мотивувати їх на проекті будуть шість зіркових наставників. Імена п'яти з них вже відомі.  Як повідомляла «Детектор медіа», з дитячими командами працюватимуть актори театру і кіно Ірма Вітовська та Володимир Горянський, а також телеведуча Ольга Фреймут. Зараз канал повідомляє, що тренерами також стануть зіркові молодята Володимир Дантес і Надя Дорофєєва. Ім'я ще одного наставника глядачі дізнаються цього тижня.

 

Виступи команд маленьких талантів у проекті будуть оцінювати троє зіркових суддів, кожен з яких відповідає за свій жанр. Відомо, що одним з них стане ведучий телеканалу «1+1» Юрій Горбунов. Імена двох інших суддів поки тримаються в таємниці.

 

 

 

Нагадаємо, телеканал «1+1» створює нове дитяче талант-шоу «Маленькі гіганти» за однойменним форматом Pequeños gigantes мексиканської компанії Televisa.  До цього формат було адаптовано в Коста-Ріці, Панамі, Еквадорі, Перу, Парагваї, Уругваї, Іспанії, Чилі та Португалії. У шоу змагаються діти віком від 4 до 12 років, які мають унікальний вокальний, хореографічний чи інший оригінальний талант. Діти розподілені на команди під керівництвом зіркових тренерів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY