Восени на «UA:Першому» почне виходити програма Мирослави Гонгадзе Prime Time

Восени на «UA:Першому» почне виходити програма Мирослави Гонгадзе Prime Time

27 Серпня 2015
2693
27 Серпня 2015
18:13

Восени на «UA:Першому» почне виходити програма Мирослави Гонгадзе Prime Time

2693
Восени на «UA:Першому» почне виходити програма Мирослави Гонгадзе Prime Time
Восени на «UA:Першому» почне виходити програма Мирослави Гонгадзе Prime Time

На «UA:Першому» незабаром стартує  нова сезонна програма Prime Time з ведучою Мирославою Гонгадзе. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Щотижня ведуча запрошуватиме на інтерв'ю співрозмовників, дії та рішення яких впливають на долю України - західних та українських політиків, урядовців, експертів.

 

«Я хотіла робити подібну програму вже давно. У програмах "Голосу Америки" я маю можливість спілкуватись з цікавими особами і речі, які вони розповідають, часто не потрапляють в ефір через брак часу. Нарешті з'явилася нагода - керівництво "UA:Першого" захотіло бачити подібний проект на телеканалі. Я довгий час ходила вагітна назвою програми і нарешті десь у травні з допомогою невеликого мозкового шторму з колегами ми зійшлися на назві Prime Time», - розказала Мирослава Гонгадзе.

 

За її словами,  вона не намагатиметься ставити своїх героїв у незручне становище чи щось розслідувати, натомість дасть їм можливість висловитися, аби глядач сам вирішував, наскільки щирими і чесними є їх відповіді.

 

«Також хочеться цим проектом привернути увагу західних політичних та державних діячів до України і дати можливість почути їх українському глядачеві», - сказала телеведуча.

 

Нагадаємо, у липні стало відомо, що з вересня на «UА:Першому» виходитиме авторська передача журналістки та телеведучої «Голосу Америки» Мирослави Гонгадзе. Про це журналістка повідомила у себе на Facebook. Подробиці про проект «Суспільному мовленню» розповів гендиректор НТКУ Зураб Аласанія. Мирослава Гонгадзе братиме інтерв'ю у політиків та чиновників у США, а також буде приїздити в Україну, аби поспілкуватись з місцевими «топами». Тема розмов - Україна, її поточний стан та майбутнє.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2693
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
каратист
3135 дн. тому
сколько заниматься глупостями? на какие деньги собираются претворять в жизнь этот проект? начните наконец платить достойную зарплату работникам Первого канала, а не занимайтесь набиванием собственных карманов.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду