На НЛО TV виходить четвертий сезон програми «Роздовбаї»

На НЛО TV виходить четвертий сезон програми «Роздовбаї»

27 Серпня 2015
4914
27 Серпня 2015
13:39

На НЛО TV виходить четвертий сезон програми «Роздовбаї»

4914
На НЛО TV виходить четвертий сезон програми «Роздовбаї»
На НЛО TV виходить четвертий сезон програми «Роздовбаї»

У суботу, 29 серпня, в ефірі каналу НЛО TV вийде прем'єра четвертого сезону розважальної програми власного виробництва «Роздовбаї». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Програма виходитиме щосуботи о 16.10.

 

У новому сезоні троє молодих ведучих продовжать ставити експерименти і кидати виклик здоровому глузду. Програма «Роздовбаї» складатиметься з чотирьох дослідів і двох рубрик - «Впихнути невпихуєме», «Зроблено шефом», а також рубрики Slow Motion - в якій показують кадри, зняті на спеціальну камеру в режимі запису 400 кадрів за секунду.

 

У нових випусках програми взяли участь представники українських ЗМІ та ведучі телеканалу НЛО TV. Журналісти змагалися проти ведучих у рубриці «Впихнути невпихуєме». Учасники трощили техніку, що рухається: автомобільний причіп, візок із супермаркету, картоплесаджалку, пересувний холодильник для морозива.

 

У новому сезоні глядач дізнається, чи можна їздити на «Таврії», якщо відрізати половину машини, як добути вогонь за допомогою акумулятора телефону, що не можна класти в духовку, як зробити чай в лісі, як висушити одяг в духовці, як приготувати сніданок за допомогою праски та плойки та багато іншого.

 

 

Ведучі програми - Сержіо Куніцин, Тетяна Дороніна, Михайло Косяк. Режисер - Сергій Піддубний.

 

Нагадаємо, «Роздовбаї» - розважальне шоу власного виробництва телеканалу НЛО TV, яке виходить з початку 2014 року. У проекті троє «дивакуватих» ведучих проводять досліди і спростовують або доводять різні теорії. Наприкінці липня 2014 року телеканал запрошував на кастинг для участі в третьому сезоні шоу «Роздовбаї». Третій сезон програми «Роздовбаї. Вибухова хвиля» вийшов у листопаді минулого року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4914
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду