Серіал «Клан ювелірів» на каналі «Україна» взяв показники вище середніх

Серіал «Клан ювелірів» на каналі «Україна» взяв показники вище середніх

26 Серпня 2015
17246
26 Серпня 2015
15:01

Серіал «Клан ювелірів» на каналі «Україна» взяв показники вище середніх

17246
Серіал «Клан ювелірів» на каналі «Україна» взяв показники вище середніх
Серіал «Клан ювелірів» на каналі «Україна» взяв показники вище середніх

Новий серіал «Клан ювелірів» виробництва продакшну Front Cinema Тетяни Гнєдаш на каналі «Україна» за перший і другий тижні показу взяв показники, вище середніх каналу. Відповідні дані «Детектор медіа» отримала в Індустріальному телевізійному комітеті.

 

У середньому проект має рейтинг 2,97%, частку 13% за аудиторією «18+, вся Україна» та рейтинг 3,52%, частку 14,29% за комерційною аудиторією каналу «18+, 50 тис.+». При цьому канал «Україна» за 34-й тиждень 2015 року (17-23 серпня) мав такі середні показники: рейтинг 1,63%, частку 10,99% за «18+, вся Україна» та рейтинг 1,75%, частку 11,6% за «18+, 50 тис. +».

 

«Клан ювелірів» стартував в ефірі 17 серпня і виходить по буднях о 18:00, кожна серія триває годину. Наразі в ефір вийшло сім серій із запланованих 95.

 

Найвищі показники мала друга серія проекту 18 серпня: рейтинг 3,18%, частку 14,16% за «18+, вся Україна» та рейтинг 3,96%, частку 16,19% за «18+, 50 тис.+».

 

 

 

 

Нагадаємо, «Клан ювелірів» - мелодраматичний серіал про протистояння двох ворогуючих ювелірних кланів, у яке потрапляють відчайдушні закохані Зоя і Тимур. Виробництвом картини займатиметься компанія Front Cinema, яка разом з телеканалом «Україна» входить до складу «Медіа Групи Україна». Зйомки проекту розпочалися у травні й проходили у Львові, Києві та області.

 

Головний автор сценарію серіалу - Тетяна Гнєдаш, головний режисер - Дмитро Гольдман, який раніше екранізовував інші сценарії пані Гнєдаш. Виконавчий продюсер проекту - Саша Ткаченко. Головні ролі в авантюрній мелодрамі «Клан ювелірів» виконують молоді українські актори Наталя Денисенко та Андрій Федінчік. Також у серіалі знімаються Костянтин Данилюк, В'ячеслав Довженко, Валерія Ходос, Світлана Зельбет, Олександр Піскунов, Олексій Череватенко, Лілія Яценко, Дмитро Суржиков, Ганна Лебедєва, Софія Письман та інші українські актори.

 

Дані дослідження ТБ-аудиторії належать ІТК. Оператор панелі - Nielsen; моніторинг - «Комунікаційний альянс». Дані надані ІТК. Дані розраховані для населення віком 18+, вибірки «Вся Україна» і «50 тис.+». Дані надані за показниками рейтингу та частки. Дані за 24.08.2015 і 25.08.2015 - попередні (overnight). Детальніше про показники та визначення цільових аудиторій - у глосарії ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17246
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду