Телеканал «Рівне 1» запускає передвиборчі дебати

Телеканал «Рівне 1» запускає передвиборчі дебати

19 Серпня 2015
2999
19 Серпня 2015
12:04

Телеканал «Рівне 1» запускає передвиборчі дебати

2999
Телеканал «Рівне 1» запускає передвиборчі дебати
Телеканал «Рівне 1» запускає передвиборчі дебати

На регіональному каналі «Рівне 1» стартує проект «Теледебати на Рівне за участі провідних політичних сил-учасників місцевих виборів. Про це повідомляється на сайті телекомпанії.

 

Дискусії учасників програми відбуватимуться в прямому ефірі щочетверга у вечірньому прайм-таймі з 20.20 до 21.50.

 

Проект «Теледебати на Рівне 1»  є некомерційним, відзначається у повідомленні телеканалу. Виробництво здійснюватиметься за підтримки Фонду розвитку українських ЗМІ при Посольстві США в Україні.

 

Мета - «популяризація свободи слова і демократичних засад на місцевих виборах в Рівненській області».

 

За форматом, в одному ефірному випуску братимуть участь чотири партії. Від кожної партії в студії - один представник. Телеканал наполягає на участі у теледебатах лідерів місцевих партійних осередків.

 

Випуск дебатів складається з двох блоків. Хронометраж випуску - 90 хвилин.

 

20 серпня телеканал має оприлюднити соціологічне опитування населення Рівного щодо з'ясування електоральних ресурсів партій, що йтимуть на вибори. До жеребкування для участі в дебатах долучаться 20 партій.

 

За правилами проекту, перед початком теледебатів, але не пізніше ніж за 15 хвилин до початку ефіру, проводитиметься жеребкування, за результатами якого визначається учасник, який отримає право виступити першим. З іншими правилами можна ознайомитися тут.

 

Місцеві вибори пройдуть в Україні в жовтні. Одним із результатів має стати розширення повноваженьмісцевих органів самоврядування в межах процесу децентралізації.

 

Нагадаємо,  у березні  у вечірньому ефірі регіонального телеканалу «Рівне 1» почало виходити ток-шоу «Ціна свободи», герої якого стали на захист незалежності та суверенітету України.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2999
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду