StarLightMedia провела внутрішній пітчинг ідей для фільму про Львів

StarLightMedia провела внутрішній пітчинг ідей для фільму про Львів

17 Серпня 2015
1640
17 Серпня 2015
18:46

StarLightMedia провела внутрішній пітчинг ідей для фільму про Львів

1640
StarLightMedia провела внутрішній пітчинг ідей для фільму про Львів
StarLightMedia провела внутрішній пітчинг ідей для фільму про Львів

У липні-серпні 2015 року група StarLightMedia провела серед своїх співробітників пітчинг ідей для фільму про Львів. Про це повідомляє прес-служба StarLightMedia.

 

Жанрових та форматних обмежень не було, єдина вимога - щоби дія відбувалася у наш час і щоби сценарій не передбачав коштовних декорацій чи голлівудських зірок у головній ролі.

 

За три тижні конкурсу було надіслано 74 повноцінно розроблених заявки у різних сценарних формах (експлікації, синопсиси, тритменти, були навіть повноцінні сценарії), в яких Львів виступав одним із дійових осіб, персонажем зі своїм власним характером.

 

З поданих на пітчинг заявок було відібрано шість:  Анастасія Резнікова та Ольга Хавжу, «Зерно»; Олена Боговина, «Музика душі»; Ірина Чорна, «Маршрут - Львівська ратуша»;  Ксенія Бугримова, «Останнє бажання»; Дмитро Широбоков, «Від краю до краю»; Слава Гармаш, Андрій Євстратенко, «Історія Ромео та Джульєтти, розказана Ромео через сім років після того, як він не випив своєї отрути».

 

Рішення щодо екранізації цих ідей буде прийнято найближчим часом, зйомки заплановано на осінь.

 

Нагадаємо, нещодавно декілька учасників ініціативної групи «#КіноКраїна», серед яких є і StarLightMedia, підтвердили свої пропозиції щодо фінансування фільмів, які почали знімати після перемоги на пітчингах Державного агентства України з питань кіно, але виробництво яких було зупинено через відсутність фінансування.

 

Процедура дофінансування складається з п'яти етапів: подача заявок, проведення зустрічей і переговорів з продюсерами кінопроектів; формування шортлиста і підписання угод про конфіденційність з продюсерами; проведення фінансового, юридичного та виробничого аудиту: детальної незалежної інвесторської перевірки кінопроекту для формування об'єктивного уявлення про нього; формування пропозиції про завершення кіновиробництва; оформлення відносин з продюсерами проекту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1640
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду