20 серпня – круглий стіл у Львові  «Впровадження прозорості медіавласності: львівські реалії»

20 серпня – круглий стіл у Львові «Впровадження прозорості медіавласності: львівські реалії»

17 Серпня 2015
2144
17 Серпня 2015
14:23

20 серпня – круглий стіл у Львові «Впровадження прозорості медіавласності: львівські реалії»

2144
20 серпня – круглий стіл у Львові  «Впровадження прозорості медіавласності: львівські реалії»
20 серпня – круглий стіл у Львові  «Впровадження прозорості медіавласності: львівські реалії»

У четвер, 20 серпня, у Львові відбудеться круглий стіл «Впровадження прозорості медіавласності: львівські реалії», організований Інститутом масової інформації за підтримки Чеського Посольства в Україні.

 

На заході представлять дослідження щодо медіавласності у Львові, а також дослідження рівня знань громадян, кому належить те чи інше ЗМІ.

 

«Загалом по Україні близько 80% власників медіа приховують дані про себе, реєструючи ЗМІ на підставних осіб або ховаючись в офшорах. Яка ситуація з цим у Львові - презентують у дослідженні ІМІ по прозорості власності місцевих телеканалів, радіостанцій, друкованих та інтернет видань», - анонсують організатори.

 

Також планується обговорити проект Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прозорості власності засобів масової інформації, а також реалізації принципів державної політики в сфері телебачення і радіомовлення» №1831 (доопрацьований), який Верховна Рада прийняла у першому читанні, та нові ідеї щодо законопроектів у сфері прозорості медіаринку.

 

До участі запрошуються представники державних і місцевих органів влади, громадських організацій, експерти, журналісти, медіаюристи та медіавласники.

 

Захід розпочнеться о  11.00 у приміщенні Львівського прес-клубу (пр. Т. Шевченка, 11).

 

З питань участі у заході треба звертатись за тел. 0632787645 або на адресу ira@imi.org.ua (вкажіть прізвище, ім'я, назву ЗМІ або організації, контактний номер телефону).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2144
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду