detector.media
17.08.2015 12:40
Film.ua почала зйомки мелодрами «Коли минуле попереду»
Film.ua почала зйомки мелодрами «Коли минуле попереду»

Компанії Film.ua та «Інтра-фільм» почали у Києві зйомки 12-серійної мелодрами «Коли минуле попереду». Про це повідомляє сайт кінокомпанії Film.ua.

 

Виконавчим продюсер картини став Володимир Іссат. Сценарій серіалу написав автор з Санкт-Петербурга (Росія) Ігор Агеєв, за сюжетами якого компанія Film.ua зняла стрічки «Дорога в порожнечу», «Легковажна жінка». Режисер серіалу Наталія Углицьких.

 

За сюжетом головну героїню Тому на випускний вечірці гвалтує син мера. Дізнавшись про це, батько ставить синові умови - одружишся або йдеш у в'язницю. Тома виходить за свого ґвалтівника, а той  продовжує над нею знущатися і далі - принижувати, бити ... Після чергового рукоприкладства Тома втікає з дому, а по дорозі дізнається, що її чоловік убитий. Її підозрюють у його вбивстві.

 

Виконавчий продюсер картини Володимир Іссат повідомив, що проект - частина довголітнього співробітництва з пітерськими колегами з компанії «Інтра».

 

«За роки нашої співпраці ми виробили проекти "Серцю не накажеш", "Дорога в порожнечу", "Легковажна жінка". Два останніх зняті за сценаріями відомого сценариста Ігоря Агєєва. Сценарій "Коли минуле попереду" відлежувався пару років, і ось, нарешті, руки до нього дійшли...У нас паритетні відносини: вони нам - сценарій і кандидатуру режисера-постановника, ми - виробничу площадку. Всі творчі питання з підбору та утвердження виконавців головних ролей, стильового і музичного рішення вирішуються спільно», - сказав виконавчий продюсер.

 

Нагадаємо, цього літа кінокомпанія Film.ua розпочала зйомки 12-серійної мелодрами з елементами трилера «Забудь і згадай», детективних серіалів «Володимирська, 15» , «Ніконов і Ко».

 

«Детектор медіа»

Фото - Film.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY