Продакшн «Імперія Добра» знімає адаптацію британського комедійного серіалу для «1+1»

Продакшн «Імперія Добра» знімає адаптацію британського комедійного серіалу для «1+1»

12 Серпня 2015
3322
12 Серпня 2015
12:48

Продакшн «Імперія Добра» знімає адаптацію британського комедійного серіалу для «1+1»

3322
Продакшн «Імперія Добра» знімає адаптацію британського комедійного серіалу для «1+1»
Продакшн «Імперія Добра» знімає адаптацію британського комедійного серіалу для «1+1»

Продакшн-компанія «Імперія Добра» під керівництвом Антона Лірника почала виробництво 8-серійного комедійного серіалу «"Найкращий"тиждень мого життя» - рімейку відомого британського проекту The Worst Week of My Life на замовлення каналу «1+1». Про це повідомила прес-служба «1+1».

 

Режисером комедії став Семен Горов.

 

Головний продюсер фільмів і серіалів каналу «1+1» Олена Васильєва зазначила, що телеканал давно придивлявся до британського серіалу «Найгірший тиждень мого життя» - іронічної комедії становищ про редактора-невдаху, який вирішив одружитися з донькою судді.

 

«У нашій інтерпретації ролі дещо змінилися, але суть залишилася такою ж - це гостра комедія сімейних конфліктів, які загострюються напередодні відповідальної події. Ми інтенсивно працюємо в комедійному напрямку і вважаємо, що історія молодих людей, які мають відстояти своє право на щастя перед недовірливими батьками нареченої, актуальна в усі часи. І хоча наші герої потрапляють в екстремально ідіотські ситуації, саме в такі моменти розумієш, як нелегко буває зробити щось просте - освідчитися, сказати правду, зробити вчинок заради коханої людини. Найголовніше, що герої люблять одне одного і готові заради цієї любові на все», - каже вона.

 

Комедійний серіал знімає Семен Горов

 

За сюжетом головні герої Ігор та Оля з нетерпінням чекають свого весілля, яке відбудеться за тиждень. Вони вирішили провести цей «останній» тиждень у батьків нареченої. Майбутній тесть не абихто, а справжній генерал, а зять - лише кондитер. Молодий чоловік намагається сподобатися батькам, але постійно потрапляє в безглузді ситуації, з яких йому не завжди вдається вийти переможцем.

 

У стрічці знімаються виключно українські актори: Володимир Горянський, Ольга Сумська, Юрій Горбунов, Костянтин Октябрьський, Катерина Вострикова та інші.

 

Режисер серіалу Семен Горов переконаний, що комедія буде цікава широкому колу глядачів. «Найкращий» тиждень мого життя» - це перша смілива комедія про сучасне життя простих людей, що мешкають у великому місті, в якій багато гумору на межі та незвичайних ситуацій, які раніше в кіно замовчувалися. У серіалі ми показуємо різні вікові категорії та ситуації, які тією чи іншою мірою близькі кожному. Тому я думаю, що наш продукт буде цікавий усім - і мені теж, бо я не відділяю себе від свого глядача», - зазначив він.

 

Нагадаємо, у квітні телеканал «1+1» показав перший сезон комедійного серіалу власного виробництва «Останній москаль», який також знімав Семен Горов.  Згодом канал «1+1» вирішив почати зйомки другої частини серіалу «Останній москаль» на початку осені за участі цього ж режисера. 

 

«Останній москаль» став найрейтинговішим продуктом на українському телебаченні за 2014-2015 рік за аудиторією «18-54, вся Україна», а також найрейтинговішим серіалом за 2009-2015 роки за цією ж аудиторією.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3322
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду