До Дня Незалежності канал «24» готує спецпроект «Післязавтра»

До Дня Незалежності канал «24» готує спецпроект «Післязавтра»

10 Серпня 2015
4417
10 Серпня 2015
13:03

До Дня Незалежності канал «24» готує спецпроект «Післязавтра»

4417
До Дня Незалежності канал «24» готує спецпроект «Післязавтра»
До Дня Незалежності канал «24» готує спецпроект «Післязавтра»

У серпні телеканал новин «24» покаже чотири епізоди спецпроекту «Післязавтра». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У спецпроекті досліджуються шляхи виходу держави з кризи, йдеться про пошуки фундаменту для відродження України. Основна мета документального проекту - відповісти на питання, «що нам треба зробити вже сьогодні, щоб через кілька років Україна стала сильною і заможною?».

 

У циклі чотири епізоди - «Сильна країна» (оборонна промисловість), «Багата країна» (економіка), «Розумна країна» (наука) та «Військо українське» (армія).

 

Учасники проекту «Післязавтра» - експерти з різних країн: президент НАН України Борис Патон, радник президента України Ігор Смешко, Нобелівський лауреат Жорес Алфьоров, український IT-міліонер Олександр Кардаков, депутат Польського Сейму Марчин Свенцицький, другий президент України Леонід Кучма та інші.

 

Автор та ведуча проекту - Ірина Каблучко, яка також веде ранкові новини на каналі. Виробництво - ST-Production (ТОВ «Саєнс Технолоджі»).

 

У вівторок, 11 серпня, о 23.30 в ефірі вийде перший епізод  спецпроекту «Сильна країна», наступні - о тій же порі 13, 18 і 20 серпня.

 

 

Нагадаємо, у червні телеканал «24» повідомив, що запускає авторський проект білоруського журналіста Павла Шеремета «Діалоги». Формат проекту - відверта розмова ведучого з гостем студії. Учасниками першого циклу програм стали четверо колишніх журналістів, а тепер політиків Мустафа Найєм, Сергій Лещенко, Єгор Соболєв і Вікторія Сюмар.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4417
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду