detector.media
10.08.2015 13:03
До Дня Незалежності канал «24» готує спецпроект «Післязавтра»
До Дня Незалежності канал «24» готує спецпроект «Післязавтра»

У серпні телеканал новин «24» покаже чотири епізоди спецпроекту «Післязавтра». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У спецпроекті досліджуються шляхи виходу держави з кризи, йдеться про пошуки фундаменту для відродження України. Основна мета документального проекту - відповісти на питання, «що нам треба зробити вже сьогодні, щоб через кілька років Україна стала сильною і заможною?».

 

У циклі чотири епізоди - «Сильна країна» (оборонна промисловість), «Багата країна» (економіка), «Розумна країна» (наука) та «Військо українське» (армія).

 

Учасники проекту «Післязавтра» - експерти з різних країн: президент НАН України Борис Патон, радник президента України Ігор Смешко, Нобелівський лауреат Жорес Алфьоров, український IT-міліонер Олександр Кардаков, депутат Польського Сейму Марчин Свенцицький, другий президент України Леонід Кучма та інші.

 

Автор та ведуча проекту - Ірина Каблучко, яка також веде ранкові новини на каналі. Виробництво - ST-Production (ТОВ «Саєнс Технолоджі»).

 

У вівторок, 11 серпня, о 23.30 в ефірі вийде перший епізод  спецпроекту «Сильна країна», наступні - о тій же порі 13, 18 і 20 серпня.

 

 

Нагадаємо, у червні телеканал «24» повідомив, що запускає авторський проект білоруського журналіста Павла Шеремета «Діалоги». Формат проекту - відверта розмова ведучого з гостем студії. Учасниками першого циклу програм стали четверо колишніх журналістів, а тепер політиків Мустафа Найєм, Сергій Лещенко, Єгор Соболєв і Вікторія Сюмар.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY